Gratis verzending vanaf €750,-
3 locaties met inspiratietuinen
Producten direct van de bron
Gratis verzending vanaf €750,-
3 locaties met inspiratietuinen
Producten direct van de bron

Halve Betonstraatsteen Ecotop Base 10,5x10,5x8cm Grijs

€ 0,48

Halve Betonstraatsteen Ecotop Base 10,5x10,5x8cm Grijs

Productnummer: 208552
€ 0,48 per stuk
m2
Stuk
€ 46,08
Dit product wordt verkocht per 96Stuks
Bekijk de actuele winkelvoorraad
Levertijd 10 werkdagen
Bestellingen boven € 750,- gratis bezorgd!
De Betonstraatsteen Ecotop Base is een steen welke bestaat uit een onderbeton en een deklaag. De deklaag heeft een gesloten en glad oppervlak. In de deklaag zitten uitsluitend fijne mineralen in combinatie met pigmentstoffen verwerkt. De betonnen stenen zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en kleuren. Dit product betreft het formaat 10,5x10,5x8 centimeter in de kleur grijs.

Kenmerken van een deklaag steen
Deklaagstenen bestaan uit 2 lagen. De onderste laag heeft vooral een sterktefunctie. De bovenste laag is de deklaag, welke kan bestaan uit verschillende materialen. De laag kan bijvoorbeeld bestaan uit beton, natuursteen of keramiek. Betonklinkers met een deklaag waarin natuurlijke mineralen zijn verwerkt, hebben de beste kwaliteit. Dankzij de natuurlijke mineralen behoudt deze klinker langer zijn kleur dan bij een betonklinker waarin kleurpigmenten zijn verwerkt. Echter zal de deklaag van kleurpigmenten langer zijn kleur behouden wanneer deze is voorzien van een impregnering.

Onderhoud van stenen en klinkers
Stenen en klinkers kun je schoonmaken door goed te vegen met een harde bezem. Indien nodig kun je stenen en klinkers ook afspoelen met water. Voor een optimaal resultaat kun je de reinigings- en onderhoudsmiddelen van Tuinvisie gebruiken. Deze helpen je om zo lang mogelijk van je tuin te kunnen genieten.
Breedte verpakking 10.5 Centimeter
Diepte verpakking 10.5 Centimeter
Hoogte verpakking 8 Centimeter
Kleurfamilie Grijs
Leggen met voeg 0
Nettogewicht 2 Kilogram
Volledige afmeting los product 10.5 x 8 x 10.5 cm