Gratis verzending vanaf €750,-
2 locaties met inspiratietuinen
Producten direct van de bron
Gratis verzending vanaf €750,-
2 locaties met inspiratietuinen
Producten direct van de bron

Halve Betontegel 30x15x4,5cm Rood

€ 1,36

Halve Betontegel 30x15x4,5cm Rood

m2
Stuk
Totaalprijs
179,52
29,92 per m2
Dit product wordt verkocht per 132Stuks
Nog maar 217 op voorraad. Bekijk de actuele winkelvoorraad.
Bekijk de actuele winkelvoorraad
Levertijd na 3 werkdagen
Bestellingen boven € 750,- gratis bezorgd!
Productnummer: 209443
Geef je terras een stijlvolle uitstraling met de halve betontegels van Tuinvisie. Deze halve betontegel is 30x15 centimeter in de kleur rood met een dikte van 4,5 centimeter. De rode betontegel is onderhoudsvriendelijk en eenvoudig te reinigen. Een terras aanleggen lukt uitstekend met de rode betontegel 30x15 centimeter van Tuinvisie.

Onderhoud van betonnen tegels
Voor het verwijderen van groene aanslag, vlekken en/of vervuiling op je betontegels adviseren we je om Fixs Bioreiniger te gebruiken. Houd bij het sproeien minstens 30 centimeter afstand tot de tegel. Mocht je de tegels willen schoonmaken met water uit een bron, dan dient het water roestvrij te zijn. Door gebruik kunnen er leefkrasjes ontstaan op de tegels. Deze krassen zullen na verloop van tijd door belopen, gebruik, weersomstandigheden en onderhoud minder zichtbaar worden.

Het leggen van betontegels
Gebruik de Tuinvisie calculator om het aantal benodigde tegels te berekenen. Vul het aantal m² in en de calculator rekent voor je uit hoeveel tegels je nodig hebt. Bepaal vervolgens de voegbreedte. Een smallere voeg creëert een strakker uiterlijk, terwijl een bredere voeg een meer landelijke uitstraling geeft. Voordat je terrastegels gaat leggen, is het belangrijk om te zorgen voor een stabiele en vlakke ondergrond. Houd hierbij rekening met afschot van ongeveer 1 centimeter per meter. De tegel heeft een dikte van 4,5 centimeter en kun je daarom rechtstreeks op een stabiel zandbed leggen.
Plus- en minpunten
  • Tegel met een facetrand
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Eenvoudig te reinigen
Formaat 15 x 4.5 x 30 cm
Materiaal Beton
Kleurfamilie Rood
Nettogewicht 4.65 kg
Breedte 15 cm
Hoogte 4.5 cm
Diepte 30 cm
Vorstbestendig
Kalkuitbloeivrij
Geschikt voor oprit