Gratis verzending vanaf €750,-
3 locaties met inspiratietuinen
Producten direct van de bron
Gratis verzending vanaf €750,-
3 locaties met inspiratietuinen
Producten direct van de bron

Hardhouten Regel Kapur 42x65mm v-groeven FSC®100% 396cm

€ 44,99

Hardhouten Regel Kapur 42x65mm v-groeven FSC®100% 396cm

Productnummer: 611309
€ 44,99 per stuk
Stuk
Bekijk de actuele winkelvoorraad
Levertijd 10 werkdagen
Bestellingen boven € 750,- gratis bezorgd!
De Felixwood Hardhout regel is een hardhouten plank van topkwaliteit gemaakt van duurzaam geproduceerd hardhout dat bekend staat om zijn sterkte, duurzaamheid en weerstand tegen bederf en insectenschade.
De Felixwood Hardhout-regel wordt vaak gebruikt als een structureel element in buitenbouwprojecten, zoals voor het inlijsten en ondersteunen van terrassen, omheiningen en andere buitenconstructies. Het bord is gemakkelijk om mee te werken en kan worden gezaagd, geboord en gevormd om aan de specifieke behoeften van uw project te voldoen.
Bij de aankoop van de Felixwood Hardhout-regel is het belangrijk om ervoor te zorgen dat u over de benodigde gereedschappen en materialen voor installatie beschikt, evenals alle hardware of accessoires die nodig zijn voor uw specifieke project.
De Felixwood Hardhout-regel is een goede keuze voor wie op zoek is naar een sterke en duurzame hardhouten regel voor buitenbouwprojecten. De weerstand tegen bederf en insectenschade, evenals het gebruiksgemak en de veelzijdigheid, maken het een populaire keuze bij zowel huiseigenaren als aannemers
Breedte verpakking 6.5 Centimeter
Diepte verpakking 396 Centimeter
Hoogte verpakking 4.2 Centimeter
Kleurfamilie Bruin
Volledige afmeting los product 6.5 x 4.2 x 396 cm