Gratis verzending vanaf €950,-
Dé producent van Nederland
Jouw beste partner voor de tuin
Gratis verzending vanaf €950,-
Dé producent van Nederland
Jouw beste partner voor de tuin

Hillfence Dubbelstaafmat Hekwerk Zwart 103x250 cm

Hillfence Dubbelstaafmat Hekwerk Zwart 103x250 cm

Totaalprijs
85,00 85,00 per stuk
Stuk
Ruim op voorraad.
Levertijd na 3 werkdagen
Bestellingen boven € 950,- gratis bezorgd!
Productnummer: 612962
Een dubbelstaafmat Hekwerk van Hillfence kun je uitstekend gebruiken als afbakening van tuinen of erfgrenzen. De staafmatten zijn verzinkt met een zwarte coating, waardoor ze bestand zijn tegen diverse weersinvloeden. Creëer privacy in de tuin door klimop tegen het zwarte hekwerk te laten groeien. Wil je de Hillfence dubbelstaafmat inkorten, omdat een andere breedte gewenst is? Het hekwerk is in te korten met behulp van een slijptol of betonschaar. Indien je de dubbelstaafmatten gaat inkorten, adviseren we je om een extra staafmat te bestellen.

Afmetingen van het product
De zwarte dubbelstaafmat is 103 cm hoog met een breedte van 250 cm. Dankzij deze extra brede afmeting heb je minder palen nodig, waardoor de aanschaf uiteindelijk voordeliger is. Het hekwerk bestaat uit drie massieve stalen draden; twee horizontale draden van 6 mm dik en één verticale draad van 5 mm dik. Deze constructie zorgt ervoor dat het hekwerk een stevig karakter heeft. De openingen tussen de staven, ook wel de mazen genoemd, zijn 5 cm breed en 20 cm hoog. Dankzij deze smalle openingen is het lastig om over het hek te klimmen. Dit biedt extra bescherming tegen inbraak.

Plaatsing van de dubbelstaafmatten
Wanneer je een afbakening gaat maken met dubbelstaafmatten, dient er na iedere mat een paal te worden geplaatst. Houd er rekening mee dat je altijd twee palen nodig hebt voor de buitenste matten. Als je bijvoorbeeld 15 meter aan hekwerk wilt plaatsen, dan heb je 6 dubbelstaafmatten en 7 palen nodig. Daarnaast is het mogelijk om één van de dubbelstaafmatten te vervangen door een enkele of dubbele poort van Hillfence.
Pluspunten
  • Privacy creëren i.c.m. klimplanten
  • Bestand tegen diverse weersinvloeden
  • Moderne en strakke uitstraling
  • Te gebruiken als afbakening van tuinen of erfgrenzen

Afmetingen

Draaddikte horizontaal 6 mm
Draaddikte verticaal 6 mm
Volledige afmeting los product 250.8 x 103 x 0.2 cm
Breedte 250.8 cm
Hoogte 103 cm
Diepte 0.2 cm
Gewicht 12.9 kg
Maaswijdte 5 cm

Algemeen

Materiaal Metaal
Kleurfamilie Zwart
Kleur Zwart

Praktische Eigenschappen en toepasbaarheid

Afwerking Poedercoating , Verzinkt