Gratis verzending vanaf €1.500,-
Dé producent van Nederland
Jouw beste partner voor de tuin
Gratis verzending vanaf €1.500,-
Dé producent van Nederland
Jouw beste partner voor de tuin

Icy Blue brokjes 25-40mm bigbag 1000kg

Icy Blue brokjes 25-40mm bigbag 1000kg

Totaalprijs
239,00 239,00 per stuk
Stuk
Nog maar 1 op voorraad.
Levertijd na 3 werkdagen
Bestellingen boven € 1.500,- gratis bezorgd!
Productnummer: 611560
Icy Blue Brokjes is een populaire splitsoort door de prachtige combinatie van de kleuren zilvergrijs en blauw. Dankzij de kleurencombinatie is het geschikt voor vele tuinstijlen. Het split bestaat uit een gebroken natuursteensoort wat jouw tuin zeker een luxe uitstraling zal geven. Je kunt Icy Blue gebruiken voor bijvoorbeeld opritten, looppaden en terrassen. Icy Blue Brokjes zijn verkrijgbaar in de formaten 8-16 mm, 16-25 mm en 25-40 mm. Icy Blue Split 25-40 mm wordt geleverd in een bigbag van 1.000 kilo.

Kenmerken van split
Split is natuursteen wat tijdens een industrieel proces wordt gebroken en uitgezeefd in verschillende fracties en maten. Hierdoor kan er van nagenoeg alle harde natuursteen verschillende soorten split worden geproduceerd. Split wordt tijdens het productieproces gebroken, waardoor het hoekig van vorm is. Grind heeft juist een natuurlijke en ronde structuur. Het hoekige karakter zorgt ervoor dat een laag split als het ware in elkaar haakt. Dit zorgt voor een betere stabiliteit ten opzichte van grind. Grind en split zijn beide prachtige natuurproducten en je hebt keuze uit talloze verschillende kleuren. Kies voor een kleur die het beste aansluit bij de andere elementen in de tuin.

Split plaatsen met grindroosters
Het gebruik van een grindrooster zorgt voor een stevige basis om het split “vast” te houden, zodat het niet meer kan verplaatsen. Er ontstaat een stabiele ondergrond, zodat diverse voertuigen gemakkelijk over het oppervlak kunnen rijden. De stevige ondergrond voorkomt dat verzakking of spoorvorming kan optreden. Daarnaast zorgt split in combinatie met grindroosters voor een natuurlijke afvoer van het water naar de ondergrond. Wil je een oprit aanleggen met behulp van grindroosters? Houd dan rekening met de grootte van het split, deze dient wel in de roosters te passen.
Pluspunten
  • Natuurlijke estethiek
  • Duurzaam
  • Veelzijdig toe te passen

Algemeen

Materiaal Natuursteen
Kleurfamilie Blauw
Kleur Icy blue

Afmetingen

Gewicht 1000 kg
Minimale korrelgrootte 25 mm
Maximale korrelgrootte 40 mm
Gemiddelde korrelgrootte 32.5 mm

Praktische Eigenschappen en toepasbaarheid

Volume 729.6 Liter

Bestendigheid

Gebruiksgemak en Toepassingsmogelijkheden