Gratis verzending vanaf €950,-
Dé producent van Nederland
Jouw beste partner voor de tuin
Gratis verzending vanaf €950,-
Dé producent van Nederland
Jouw beste partner voor de tuin

Icy Blue Split 25-40 mm bigbag 1500 kg | 1,0m³

Icy Blue Split 25-40 mm bigbag 1500 kg | 1,0m³

Totaalprijs
329,99 329,99 per stuk
Stuk
Nog maar 9 op voorraad.
Levertijd na 3 werkdagen
Bestellingen boven € 950,- gratis bezorgd!
Productnummer: 613058
Icy Blue Split bestaat uit een gebroken natuursteensoort en is erg populair voor in de tuin. Kenmerkend aan deze splitsoort is de unieke kleur. Icy Blue Split heeft een prachtige kleurencombinatie van zilvergrijs en blauw. In combinatie met donkere bestrating of tegels geeft deze splitsoort zeker een luxe uitstraling aan je tuin. Icy Blue is geschikt voor de aanleg van een oprit of looppad. Ook als tuindecoratie is deze split een uitstekende keuze. Icy Blue Split 25-40 mm wordt geleverd in een bigbag van 1500 kilogram. Dit gewicht komt overeen met 1 m³.

Kenmerken van split
Split is natuursteen wat tijdens een industrieel proces wordt gebroken en uitgezeefd in verschillende fracties en maten. Hierdoor kan er van nagenoeg alle harde natuursteen verschillende soorten split worden geproduceerd. Split wordt tijdens het productieproces gebroken, waardoor het hoekig van vorm is. Grind heeft juist een natuurlijke en ronde structuur. Het hoekige karakter zorgt ervoor dat een laag split als het ware in elkaar haakt. Dit zorgt voor een betere stabiliteit ten opzichte van grind. Grind en split zijn beide prachtige natuurproducten en je hebt keuze uit talloze verschillende kleuren. Kies voor een kleur die het beste aansluit bij de andere elementen in de tuin. Split betreft een natuurproduct. Houd er daarom rekening mee dat de daadwerkelijke kleur kan afwijken van de productfoto's of onderling tussen verschillende batches.

Split plaatsen met grindroosters
Het gebruik van een grindrooster zorgt voor een stevige basis om het split “vast” te houden, zodat het niet meer kan verplaatsen. Er ontstaat een stabiele ondergrond, zodat diverse voertuigen gemakkelijk over het oppervlak kunnen rijden. De stevige ondergrond voorkomt dat verzakking of spoorvorming kan optreden. Daarnaast zorgt split in combinatie met grindroosters voor een natuurlijke afvoer van het water naar de ondergrond. Wil je een oprit aanleggen met behulp van grindroosters? Houd dan rekening met de grootte van het split, deze dient wel in de roosters te passen.
Pluspunten
  • Geschikt voor de aanleg van een oprit
  • Luxe en moderne uitstraling
  • Uitstekend te combineren met verschillende tuinstijlen

Algemeen

Materiaal Natuursteen
Kleurfamilie Multi
Kleur Bont

Afmetingen

Gewicht 1500 kg
Minimale korrelgrootte 25 mm
Maximale korrelgrootte 40 mm
Gemiddelde korrelgrootte 32.5 mm