Gratis verzending vanaf €750,-
3 locaties met inspiratietuinen
Producten direct van de bron
Gratis verzending vanaf €750,-
3 locaties met inspiratietuinen
Producten direct van de bron

Icy Blue Split 8-16mm mini bag 500kg

€ 139,00

Icy Blue Split 8-16mm mini bag 500kg

Productnummer: 611538
139 per stuk
Stuk
Bekijk de actuele winkelvoorraad
Levertijd 3 werkdagen
Bestellingen boven € 750,- gratis bezorgd!
Ben je op zoek naar een splitsoort waarmee je jouw tuin, terras of oprit kunt verfraaien? Dan is Icy Blue Split van Tuinvisie het product waarmee je jouw buitenruimte een verfrissende en eigentijdse impuls geeft.

Natuurlijk, Icy Blue Split is mooi om te zien: een unieke mix van koele, ijzige tinten en een glinsterend oppervlak. Het tovert jouw tuin om in een frisse, moderne buitenruimte en creëert een sfeer van rust en sereniteit.

Het duurzame Icy Blue Split 8-16mm is bestand tegen weersinvloeden, erosie en slijtage, waardoor het lang meegaat en jij jarenlang plezier beleeft aan dit product. De toepassingsmogelijkheden van Icy Blue Split in de tuin zijn eindeloos. Zo kun je het split gebruiken voor het aanleggen van moderne looppaden, het creëren van fraaie accenten in borders of zelfs voor het verharden van opritten en parkeerplaatsen. Laat je fantasie en creativiteit de vrije loop bij het ontwerp van jouw droomtuin en de toepassing van dit product.

Voordat je met Icy Blue Split aan de slag gaat, zorg je voor een goed voorbereide ondergrond. Dit betekent dat je onkruid verwijdert, de bodem egaliseert en zorgt voor een goede afwatering, om verstopping te voorkomen.

Voor een optimaal resultaat leg je een anti-worteldoek (eventueel in combinatie met grindmatten) op de ondergrond. Hiermee reduceer je de kans op onkruid. Voor een optimale dekking verspreid je Icy Blue Split met een laagdikte van 5-7 centimeter gelijkmatig over het oppervlak. Indien nodig verdicht je het split lichtjes met een trilplaat om zo een stabiele en stevige ondergrond te realiseren. Als het split eenmaal op zijn plek ligt, heb je er nog maar weinig omkijken naar. Om verstopping te voorkomen, moet je af en toe bladeren en ander organisch materiaal verwijderen. Licht reinigen met een bezem of bladblazer draagt bij aan het behoud van de sprankelende uitstraling van het split.

Waarom bestellen bij Tuinvisie?
- Zelf je leverdatum kiezen.
- Binnen 1 werkdag reactie op je vraag.
- Advies van experts.
Breedte cm 0
Hoogte cm 0
Gewicht kg 500
Kleur omschrijving Blauw Grijs
Kleur familie Multi
Gewicht 500