Gratis verzending vanaf €1.500,-
Dé producent van Nederland
Jouw beste partner voor de tuin
Gratis verzending vanaf €1.500,-
Dé producent van Nederland
Jouw beste partner voor de tuin

Infill/Instrooi Zand 25kg

Infill/Instrooi Zand 25kg

Totaalprijs
18,98 18,98 per zak
Zak
Nog maar 46 op voorraad.
Levertijd na 3 werkdagen
Bestellingen boven € 950,- gratis bezorgd!
Productnummer: 611038
Instrooizand is een fijn zand met een ronde korrel en wordt gebruikt om bovenop het kunstgras te strooien. Over het algemeen heeft u 5-8 kg per m² nodig, waarbij doorgaans geldt des te dikker het kunstgras des te meer zand u nodig zal hebben voor een goed resultaat.

Kunstgras instrooien met instrooizand heeft 2 functies; Allereerst zorgt het er voor dat de vezels van het kunstgras stabieler komen te staan, hierdoor zullen de vezels beter, en ook langer, mooi recht overeind staan. Daarnaast is instrooizand ook speciaal behandeld en zorgt het er voor dat er geen onkruid kan gaan groeien tussen uw kunstgras.

Instrooizand valt onder de algemene groep ‘kwartszand’ (ook wel Quartzzand genoemd) net als zilverzand, filterzand en wit zand. Het grote verschil tussen instrooizand en andere types kwartszand is dat het speciaal bewerkt is zodat er geen onkruid meer in kan groeien. Dit wordt bereikt door het kwartszand enige tijd in een oven te branden, hierdoor wordt het zand ontnomen van alle voedingsstoffen die er anders in zitten.

Algemeen

Materiaal Zand
Kleurfamilie Zand

Afmetingen

Volledige afmeting los product 0 x 0 x cm
Gewicht 25 kg

Gebruiksgemak en Toepassingsmogelijkheden

Alternatieven
Alternatieven
Limefill 21,3kg
Productnummer: 610988
39,99