Gratis verzending vanaf €950,-
Dé producent van Nederland
Jouw beste partner voor de tuin
Gratis verzending vanaf €950,-
Dé producent van Nederland
Jouw beste partner voor de tuin

Planning maken

Je hebt een keuze gemaakt voor de producten en de materialen die je in jouw tuin gaat gebruiken. Jouw bestelling via de webshop verloopt vrij vlot. Over een paar dagen staan we voor jouw deur met je bestelling. Voordat de tuin aangelegd kan worden, zijn er nog een aantal zaken die je moet regelen en plannen. Waar moet je aan denken?

Heb je gedacht aan het vrijmaken van ruimte op de parkeerplaats of het op de hoogte stellen van je buren over onze komst? Samen met ons en de hovenier die jouw tuin gaat aanleggen kun je afstemmen wat de meest efficiënte planning is. We denken graag met je mee. Daarom hebben we een mogelijke planning voor je in kaart gebracht die je kunt gebruiken voor de aanleg van jouw droomtuin.
Heb je gedacht aan het vrijmaken van ruimte op de parkeerplaats of het op de hoogte stellen van je buren over onze komst? Samen met ons en de hovenier die jouw tuin gaat aanleggen kun je afstemmen wat de meest efficiënte planning is. We denken graag met je mee. Daarom hebben we een mogelijke planning voor je in kaart gebracht die je kunt gebruiken voor de aanleg van jouw droomtuin.

TuinVisie planning

De planning van Tuinvisie kun je als basis gebruiken voor de aanleg van je tuin. De aanleg van een tuin is mogelijk in 10 weken. Uiteraard kan de planning voor iedere tuin anders zijn en kun je deze naar eigen wens personaliseren voor jouw tuinproject.

Week 1 - 2

Inspiratie opdoen en keuzes maken

Bezoek de inspiratie tuinen van Tuinvisie, maak een Pinterestbord en creëer een moodboard. Laat je adviseren door de tuinexpert voor de materiaalkeuze.

Week 3 - 4

Planning maken

Zorg voor een compleet overzicht van het tuinproject. Maak een tijdlijn van jouw project en neem alle afspraken met Tuinvisie en de hovenier op in je planning.

Week 5 - 6

Bestellen en bezorgen

Plaats de gewenste materialen in de winkelwagen en plaats je bestelling via de webshop van Tuinvisie. Kies de gewenste leverdatum en stem deze af op de rest van je planning.

Week 7 - 10

Realisatie

De realisatie kan beginnen! Jouw tuin wordt stap voor stap gerealiseerd. Van het leeghalen en egaliseren tot het aanleggen van terrassen en paden.

Vragen over het proces

De planning van Tuinvisie kun je als basis gebruiken voor de aanleg van je tuin. Uiteraard kan de planning voor iedere tuin anders zijn en kun je deze naar eigen wens personaliseren voor jouw tuinproject.

Kan ik me voorbereiden op een bezoek van Tuinvisie?

Er zijn een aantal stappen die je kunt zetten voordat je de Tuinvisie inspiratie tuinen bezoekt. Bekijk vooraf online onze tuininspiratie en maak je eigen moodboard. Daarnaast kun je jouw tuinontwerp meenemen naar de afspraak, zodat onze experts je nog beter kunnen adviseren.

Wat mag niet ontbreken op de planning voor een nieuwe tuin?

Bij het maken van een planning adviseren we je om alle gemaakte afspraken te noteren. Daarnaast kun je voor jezelf de verschillende stappen als deadlines opnemen in de planning. Zo weet je zeker dat je alle stappen tijdig uitvoert en geen stappen vergeet in de planning.

Waarom worden er 4 weken gepland voor de realisatie?

Afhankelijk van verschillende factoren wordt bepaald hoeveel tijd de realisatie kost. Denk hierbij aan: de grootte van je tuin, de weersomstandigheden en de planning van de hovenier. Houd daarom rekening met ongeveer 4 weken.

Waarom moet ik één week vrijhouden voor de bezorging?

Tuinvisie levert je bestelling waar en wanneer je wilt. We adviseren je om één week vrij te houden tussen de levering en de realisatie door de hovenier. Je hebt dan ruim de tijd om de levering te controleren. Mocht er onverhoopt iets ontbreken of transportschade is ontstaan, dan is er ruimte om dit tijdig voor je op te lossen. Zo blijft de uitvoering van het tuinproject op schema.

Waar moet ik aan denken bij de levering van mijn bestelling?

Bij leveringen met onze 18 meter vrachtwagen is het belangrijk dat jouw locatie voldoende ruimte biedt voor een veilige en gemakkelijke toegang. Denk aan vrije doorgangen, een stevige ondergrond en mogelijke obstakels. Indien je twijfelt over de toegankelijkheid van je locatie, bieden we je tegen additionele kosten een service aan om jouw levering direct bij de deur te krijgen. Neem contact op met onze klantenservice voor meer informatie over een vlotte levering. Indien je gebruik wilt maken van levering aan de deur met additionele kosten, ontvang je vanuit de klantenservice bericht om deze kosten middels een betaallink van Pay.nl te voldoen.

Waar moet ik aan denken bij de aanleg door de hovenier?

De aanleg van jouw tuin zal in fases plaatsvinden. De hovenier begint met het leeghalen en afvoeren van de huidige tuin. Vervolgens wordt de tuin geëgaliseerd en kan de schutting worden geplaatst. Daarna zullen de andere materialen worden verwerkt. De laatste stap is het toevoegen van groen.

Neem contact op met de vestiging

Laat je informeren door onze Tuinvisie experts en neem contact op met een vestiging bij jou in de buurt. Laat je informeren door onze Tuinvisie experts en neem contact op met een vestiging bij jou in de buurt.

Meer informatie

Maak een afspraak

Maak een afspraak voor een tuinbespreking of bezoek de inspiratie tuinen in Utrecht. Laat je inspireren door onze Tuinvisie experts. Maak een afspraak voor een tuinbespreking of bezoek de inspiratie tuinen in Utrecht. Laat je inspireren door onze Tuinvisie experts.

Meer informatie

Schakel een hovenier in

Bekijk de hoveniers uit ons partner-netwerk en schakel een hovenier bij jou in de buurt in voor de aanleg van jouw tuin. Bekijk de hoveniers uit ons partner-netwerk en schakel een hovenier bij jou in de buurt in voor de aanleg van jouw tuin.

Meer informatie