Gratis verzending vanaf €1.500,-
Dé producent van Nederland
Jouw beste partner voor de tuin
Gratis verzending vanaf €1.500,-
Dé producent van Nederland
Jouw beste partner voor de tuin

Intensa Line Blush 60x60x4cm

Intensa Line Blush 60x60x4cm

(Tijdelijk) niet beschikbaar.
Informeer bij de klantenservice voor de actuele levertijd

m2
Stuk
Totaalprijs
14,02
38,98 per m2
Niet op voorraad.
Niet bestelbaar
Bestellingen boven € 1.500,- gratis bezorgd!
Productnummer: 211325
Terrastegels uit de Intensa-lijn van Tuinvisie danken hun levendige uitstraling aan de natuurlijke grondstoffen die zijn toegevoegd in de toplaag. Dankzij de grondstoffen weet de Intensa tegel de originele kleur en de kleurintensiteit te behouden. De Intensa Line is voorzien van een matte coating, waardoor de tegel eenvoudig is in onderhoud. Zo houd je meer tijd over om van je terras te genieten.?Met zijn rechte lijnen en gladde oppervlak heeft de tegel een eigentijds en strak design dat perfect past bij moderne tuinstijlen. De Intensa is verkrijgbaar in de volgende 3 varianten: Intensa Vlak, Intensa Line en Intensa Verso. Deze betontegel betreft de Intensa Line en is een speelse terrastegel met een gelijkmatige lijnstructuur. Dankzij de effen kleuren waarin deze tegel verkrijgbaar is, zorgt deze tegel voor een rustgevend terras. Deze tegel in de kleur grijs komt perfect tot zijn recht in minimalistische tuinen met een moderne uitstraling. De grijze betontegel Intensa is 60x60 centimeter met een dikte van 4 centimeter.

Productiekenmerken van Betontegel Intensa
Er zijn een aantal onderdelen in het productieproces die kenmerkend zijn voor betontegel Intensa Line. Allereerst is de tegel voorzien van een Top coat + UV. De tegel krijgt twee lagen coating. Deze topcoating zorgt ervoor dat de tegel van bovenaf beter beschermd is tegen weersinvloeden of vuil.

Daarnaast heeft de tegel een extra diepe straalintensiteit. De tegel wordt door middel van kleine RVS kogels gestraald en deze extra diepe uitvoering zorgt ervoor dat de tegel nog intenser wordt gestraald. Dit om extra nuance zichtbaar te maken van de optisch bepalende korreltoevoegingen aan de deklaag.

Het laatste kenmerk van betontegel Intensa is de Full hydrofobering. Bij deze behandeling wordt de volledige tegel behandeld met een hydrofoob. De hydrofoob heeft een waterafstotende werking, waardoor de tegel bestand is tegen vocht van onderaf en tegen de verschillende weersomstandigheden. Daarnaast vermindert de hydrofoob sterk kalkuitbloei.

Onderhoud van betonnen tegels
Voor het verwijderen van groene aanslag, vlekken en/of vervuiling op je betontegels adviseren we je om Fixs Bioreiniger te gebruiken. Houd bij het sproeien minstens 30 centimeter afstand tot de tegel. Mocht je de tegels willen schoonmaken met water uit een bron, dan dient het water roestvrij te zijn. Door gebruik kunnen er leefkrasjes ontstaan op de tegels. Deze krassen zullen na verloop van tijd door belopen, gebruik, weersomstandigheden en onderhoud minder zichtbaar worden.

Het leggen van betontegels?
Gebruik de Tuinvisie calculator om het aantal benodigde tegels te berekenen. Vul het aantal m² in en de calculator rekent voor je uit hoeveel tegels je nodig hebt. Bepaal vervolgens de voegbreedte. Een smallere voeg creëert een strakker uiterlijk, terwijl een bredere voeg een meer landelijke uitstraling geeft. Voordat je terrastegels gaat leggen, is het belangrijk om te zorgen voor een stabiele en vlakke ondergrond. Houd hierbij rekening met afschot van ongeveer 1 centimeter per meter. De tegel heeft een dikte van 4 centimeter en kun je daarom rechtstreeks op een stabiel zandbed leggen.
Pluspunten
  • Kleurvaste tegel
  • Voorzien van matte coating
  • Tegel met gelijkmatige lijnstructuur
  • Levendige uitstraling
  • Gebruik van natuurlijke grondstoffen in de toplaag

Algemeen

Materiaal Beton
Kleurfamilie Grijs

Afmetingen

Volledige afmeting los product 60 x 4 x 60 cm
Breedte 60 cm
Hoogte 4 cm
Diepte 60 cm
Gewicht 33 kg

Praktische Eigenschappen en toepasbaarheid

Nabewerking beton Gecoat , Gestraald

Bestendigheid

Vorstbestendig
Kalkuitbloeivrij

Gebruiksgemak en Toepassingsmogelijkheden