Gratis verzending vanaf €750,-
3 locaties met inspiratietuinen
Producten direct van de bron
Gratis verzending vanaf €750,-
3 locaties met inspiratietuinen
Producten direct van de bron

Japans Split 11-16mm bigbag 1000kg

€ 158,99

Japans Split 11-16mm bigbag 1000kg

Productnummer: 611562
€ 158,99
Stuk
Bekijk de actuele winkelvoorraad
Levertijd 3 werkdagen
Bestellingen boven € 750,- gratis bezorgd!
Utsukush?, oftewel prachtig. Dat is zeker van toepassing op Japans Split van Tuinvisie. Wil jij jouw tuin omtoveren tot een vredige en tegelijkertijd levendige en harmonieuze omgeving? Dan kunnen we jou ons Japans Split van harte aanbevelen. Laat je inspireren voor jouw tuinproject.

Japans Split is geïnspireerd op de rustgevende ontwerpen van Japanse tuinen. Met zijn fijne, ronde korrels en zachte, neutrale tinten creëer je met dit product een serene oase in jouw tuin. Japans split is in verschillende formaten verkrijgbaar. Dit Japans Split is 11-16 mm.

Japans Split biedt je onbeperkte ontwerpmogelijkheden. Gebruik het als een decoratief element rondom waterpartijen, creëer Zen-tuinpaden of gebruik het als bekleding voor borders en bloembedden.

Het duurzame Japans Split voor in de tuin is bestand tegen weersinvloeden, erosie en slijtage, waardoor het lang meegaat en jij jarenlang plezier beleeft aan dit product. De toepassingsmogelijkheden van Japans Split zijn eindeloos. Zo kun je het split gebruiken als decoratief element rondom waterpartijen, voor het aanleggen van Zen-tuinpaden of voor het bekleden van borders en bloembedden. Laat jouw creativiteit de vrije loop en voeg wat Oosterse charme toe aan jouw tuin.

Voordat je met Japans Split aan de slag gaat, zorg je voor een goed voorbereide ondergrond. Dit betekent dat je onkruid verwijdert, de bodem egaliseert en zorgt voor een goede afwatering, om ophoping van water te voorkomen.

Voor een optimaal resultaat leg je een anti-worteldoek (eventueel in combinatie met grindmatten) op de ondergrond. Hiermee reduceer je de kans op onkruid. Voor een optimale dekking verspreid je Japans Split met een laagdikte van 5-7 centimeter gelijkmatig over het oppervlak. Indien nodig verdicht je het split lichtjes met een hark voor een stabiel en egaal oppervlak. Als het split eenmaal op zijn plek ligt, heb je er nog maar weinig omkijken naar. Om verstopping te voorkomen, moet je af en toe bladeren en ander organisch materiaal verwijderen. Licht reinigen met een bezem of bladblazer draagt bij aan het behoud van de sprankelende uitstraling van het split. K?un o. Oftewel: succes!

Waarom bestellen bij Tuinvisie?
- Zelf je leverdatum kiezen.
- Binnen 1 werkdag reactie op je vraag.
- Advies van experts.
Breedte cm 0
Hoogte cm 0
Gewicht kg 1000
Kleur omschrijving Bruin Geel Wit
Kleur familie Multi
Gewicht 1000