Gratis verzending vanaf €750,-
3 locaties met inspiratietuinen
Producten direct van de bron
Gratis verzending vanaf €750,-
3 locaties met inspiratietuinen
Producten direct van de bron

Japans Split 11-16mm mini bag 500kg

€ 94,99

Japans Split 11-16mm mini bag 500kg

Productnummer: 611539
€ 94,99 per stuk

(Tijdelijk) niet beschikbaar

Bekijk de actuele winkelvoorraad
Niet bestelbaar
Bestellingen boven € 750,- gratis bezorgd!
Japans Split is een splitsoort met landelijke kleuren en aardetinten. Het is geschikt voor ‘ouderwetse’ erven en Japanse tuinen. Japans Split is verkrijgbaar in de formaten 2-5 mm en 11-16 mm. Het Japans Split 11-16 mm wordt geleverd per mini bag van 500 kilo.

Kenmerken van split
Split is natuursteen wat tijdens een industrieel proces wordt gebroken en uitgezeefd in verschillende fracties en maten. Hierdoor kan er van nagenoeg alle harde natuursteen verschillende soorten split worden geproduceerd. Split wordt tijdens het productieproces gebroken, waardoor het hoekig van vorm is. Grind heeft juist een natuurlijke en ronde structuur. Het hoekige karakter zorgt ervoor dat een laag split als het ware in elkaar haakt. Dit zorgt voor een betere stabiliteit ten opzichte van grind. Grind en split zijn beide prachtige natuurproducten en je hebt keuze uit talloze verschillende kleuren. Kies voor een kleur die het beste aansluit bij de andere elementen in de tuin.

Split plaatsen met grindroosters
Het gebruik van een grindrooster zorgt voor een stevige basis om het split “vast” te houden, zodat het niet meer kan verplaatsen. Er ontstaat een stabiele ondergrond, zodat diverse voertuigen gemakkelijk over het oppervlak kunnen rijden. De stevige ondergrond voorkomt dat verzakking of spoorvorming kan optreden. Daarnaast zorgt split in combinatie met grindroosters voor een natuurlijke afvoer van het water naar de ondergrond. Wil je een oprit aanleggen met behulp van grindroosters? Houd dan rekening met de grootte van het split, deze dient wel in de roosters te passen.
  • Handig verpakt in gaas
  • te gebruiken voor diverse toepassingen
  • ideaal voor schanskorf schutting of ter decoratie
Breedte verpakking 80 Centimeter
Diepte verpakking 120 Centimeter
Gemiddelde korrelgrootte 13.5 Millimeter
Hoogte verpakking 45 Centimeter
Kleur Bont
Kleurfamilie Bruin
Maximale korrelgrootte 16 Millimeter
Minimale korrelgrootte 11 Millimeter
Volume 414.54 Liter (l)