Gratis verzending vanaf €1.500,-
Dé producent van Nederland
Jouw beste partner voor de tuin
Gratis verzending vanaf €1.500,-
Dé producent van Nederland
Jouw beste partner voor de tuin

K-Rain Beregeningscomputer PRO LC 4-stations (Outdoor)

K-Rain Beregeningscomputer PRO LC 4-stations (Outdoor)

Totaalprijs
151,98 151,98 per stuk
Stuk
Nog maar 2 op voorraad.
Levertijd na 3 werkdagen
Bestellingen boven € 950,- gratis bezorgd!
Productnummer: 612309
De K-Rain PRO LC is een beregeningscomputer die ontworpen is om het besproeien van grotere gebieden eenvoudiger en efficiënter te maken. Met de mogelijkheid om tot 4 sectoren automatisch te beregenen en 3 onafhankelijke programma's met elk 4 starttijden per programma, biedt deze computer veel flexibiliteit in het besproeiingsproces.

Deze beregeningscomputer kan worden geïnstalleerd zowel binnen als buiten en heeft een groot LCD-scherm dat het volledige programma toont, inclusief besproeiingsdagen, aantal starttijden, aantal stations en speciale programmering. Hierdoor is het eenvoudig om de besproeiing van het gebied te plannen en te controleren.

De K-Rain PRO LC biedt verschillende mogelijkheden voor het programmeren van de beregening, zoals het besproeien op oneven of even kalenderdagen of een 7-dagen kalender met individuele dagselectie. Hierdoor is het mogelijk om de beregening aan te passen aan de specifieke behoeften van het gebied en het klimaat.

De sproeitijd kan worden ingesteld van 1 minuut tot 6 uur, wat betekent dat de gebruiker de mogelijkheid heeft om de besproeiingstijd aan te passen aan de grootte van het gebied en de behoeften van de planten.

De ingangsspanning is 220 Volt en de uitgangsspanning is 24 Volt, wat betekent dat de K-Rain PRO LC een veilige en betrouwbare beregeningscomputer is. Kortom, als je op zoek bent naar een betrouwbare en gebruiksvriendelijke beregeningscomputer voor het besproeien van grotere gebieden, dan is de K-Rain PRO LC een goede optie.

Algemeen

Materiaal Kunststof
Kleurfamilie Zwart

Afmetingen

Volledige afmeting los product 18.6 x 10.6 x 20 cm
Breedte 18.6 cm
Hoogte 10.6 cm
Diepte 20 cm

Gebruiksgemak en Toepassingsmogelijkheden