Gratis verzending vanaf €750,-
3 locaties met inspiratietuinen
Producten direct van de bron
Gratis verzending vanaf €750,-
3 locaties met inspiratietuinen
Producten direct van de bron

K-Rain Beregeningscomputer PRO LC 4-stations (Outdoor)

€ 206,99

K-Rain Beregeningscomputer PRO LC 4-stations (Outdoor)

Productnummer: 612309
€ 206,99 per stuk
Stuk
Bekijk de actuele winkelvoorraad
Levertijd 3 werkdagen
Bestellingen boven € 750,- gratis bezorgd!
De K-Rain PRO LC is een beregeningscomputer die ontworpen is om het besproeien van grotere gebieden eenvoudiger en efficiënter te maken. Met de mogelijkheid om tot 4 sectoren automatisch te beregenen en 3 onafhankelijke programma's met elk 4 starttijden per programma, biedt deze computer veel flexibiliteit in het besproeiingsproces.

Deze beregeningscomputer kan worden geïnstalleerd zowel binnen als buiten en heeft een groot LCD-scherm dat het volledige programma toont, inclusief besproeiingsdagen, aantal starttijden, aantal stations en speciale programmering. Hierdoor is het eenvoudig om de besproeiing van het gebied te plannen en te controleren.

De K-Rain PRO LC biedt verschillende mogelijkheden voor het programmeren van de beregening, zoals het besproeien op oneven of even kalenderdagen of een 7-dagen kalender met individuele dagselectie. Hierdoor is het mogelijk om de beregening aan te passen aan de specifieke behoeften van het gebied en het klimaat.

De sproeitijd kan worden ingesteld van 1 minuut tot 6 uur, wat betekent dat de gebruiker de mogelijkheid heeft om de besproeiingstijd aan te passen aan de grootte van het gebied en de behoeften van de planten.

De ingangsspanning is 220 Volt en de uitgangsspanning is 24 Volt, wat betekent dat de K-Rain PRO LC een veilige en betrouwbare beregeningscomputer is. Kortom, als je op zoek bent naar een betrouwbare en gebruiksvriendelijke beregeningscomputer voor het besproeien van grotere gebieden, dan is de K-Rain PRO LC een goede optie.
Breedte verpakking 18.6 Centimeter
Diepte verpakking 20 Centimeter
Hoogte verpakking 10.6 Centimeter
Volledige afmeting los product 18.6 x 10.6 x 20 cm