Gratis verzending vanaf €750,-
3 locaties met inspiratietuinen
Producten direct van de bron
Gratis verzending vanaf €750,-
3 locaties met inspiratietuinen
Producten direct van de bron

K-Rain Beregeningscomputer RPS46 4-stations (Indoor)

€ 84,99

K-Rain Beregeningscomputer RPS46 4-stations (Indoor)

Productnummer: 612308
€ 84,99
Stuk
Bekijk de actuele winkelvoorraad
Levertijd 3 werkdagen
Bestellingen boven € 750,- gratis bezorgd!
De K-Rain RPS 46 beregeningscomputer is een veelzijdige en gebruiksvriendelijke controller waarmee je tot 4 verschillende gebieden in je tuin kunt bewateren. Met de mogelijkheid om automatisch, semi-automatisch en handmatig te beregenen, en met de optie om een regensensor aan te sluiten, zorgt deze controller ervoor dat je tuin efficiënt en effectief wordt bewaterd.

De RPS 46 biedt een ruime keuze aan programmeermogelijkheden, waaronder 4 onafhankelijke programma's, elk met maximaal 4 starttijden per dag, waardoor je tot 16 starts per dag kunt instellen. Je kunt de sproeitijd instellen vanaf 1 minuut tot 12 uur en 59 minuten, wat betekent dat je de duur van de bewatering kunt aanpassen aan de specifieke behoeften van elk gebied.

Om ervoor te zorgen dat je niet onnodig water verspilt, is het mogelijk om een regensensor aan te sluiten, zodat de controller automatisch stopt met beregenen als er al voldoende regen is gevallen. Om te voorkomen dat de controller uitvalt tijdens een stroomstoring, kun je ook een 9V alkaline batterij installeren om het geheugen te behouden en ervoor te zorgen dat de controller zijn programma's behoudt.

Het is belangrijk op te merken dat deze beregeningscomputer niet waterdicht is en daarom binnenshuis moet worden geïnstalleerd. Voor het programmeren van de controller zijn er verschillende opties beschikbaar, waaronder een 7-dagenkalender met individuele dagselectie, een 1 tot 15 dagen interval voor bewatering en een 365-dagenkalender voor even/oneven dagen bewatering. Met al deze functies en mogelijkheden is de RPS 46 beregeningscomputer een uitstekende keuze voor het bewateren van je tuin.
Breedte cm 12.7
Hoogte cm 6.6
Diameter mm 0
Dikte mm 0
Gewicht kg 0