Gratis verzending vanaf €1.500,-
Dé producent van Nederland
Jouw beste partner voor de tuin
Gratis verzending vanaf €1.500,-
Dé producent van Nederland
Jouw beste partner voor de tuin

K-Rain Beregeningscomputer RPS46 4-stations (Indoor)

K-Rain Beregeningscomputer RPS46 4-stations (Indoor)

Totaalprijs
87,71 87,71 per stuk
Stuk
Nog maar 2 op voorraad.
Levertijd na 3 werkdagen
Bestellingen boven € 950,- gratis bezorgd!
Productnummer: 612308
De K-Rain RPS 46 beregeningscomputer is een veelzijdige en gebruiksvriendelijke controller waarmee je tot 4 verschillende gebieden in je tuin kunt bewateren. Met de mogelijkheid om automatisch, semi-automatisch en handmatig te beregenen, en met de optie om een regensensor aan te sluiten, zorgt deze controller ervoor dat je tuin efficiënt en effectief wordt bewaterd.

De RPS 46 biedt een ruime keuze aan programmeermogelijkheden, waaronder 4 onafhankelijke programma's, elk met maximaal 4 starttijden per dag, waardoor je tot 16 starts per dag kunt instellen. Je kunt de sproeitijd instellen vanaf 1 minuut tot 12 uur en 59 minuten, wat betekent dat je de duur van de bewatering kunt aanpassen aan de specifieke behoeften van elk gebied.

Om ervoor te zorgen dat je niet onnodig water verspilt, is het mogelijk om een regensensor aan te sluiten, zodat de controller automatisch stopt met beregenen als er al voldoende regen is gevallen. Om te voorkomen dat de controller uitvalt tijdens een stroomstoring, kun je ook een 9V alkaline batterij installeren om het geheugen te behouden en ervoor te zorgen dat de controller zijn programma's behoudt.

Het is belangrijk op te merken dat deze beregeningscomputer niet waterdicht is en daarom binnenshuis moet worden geïnstalleerd. Voor het programmeren van de controller zijn er verschillende opties beschikbaar, waaronder een 7-dagenkalender met individuele dagselectie, een 1 tot 15 dagen interval voor bewatering en een 365-dagenkalender voor even/oneven dagen bewatering. Met al deze functies en mogelijkheden is de RPS 46 beregeningscomputer een uitstekende keuze voor het bewateren van je tuin.

Algemeen

Materiaal Kunststof
Kleurfamilie Zwart

Afmetingen

Volledige afmeting los product 12.7 x 6.6 x 24 cm
Breedte 12.7 cm
Hoogte 6.6 cm
Diepte 24 cm

Gebruiksgemak en Toepassingsmogelijkheden