Gratis verzending vanaf €950,-
Dé producent van Nederland
Jouw beste partner voor de tuin
Gratis verzending vanaf €950,-
Dé producent van Nederland
Jouw beste partner voor de tuin

K-Rain magneetklep 7001 BSP 24 V

K-Rain magneetklep 7001 BSP 24 V

Totaalprijs
30,59 30,59 per stuk
Stuk
Ruim op voorraad.
Levertijd na 3 werkdagen
Bestellingen boven € 950,- gratis bezorgd!
Productnummer: 612310
Dit magneetventiel is een ideale oplossing voor het regelen van de waterstroom in een beregeningsinstallatie. De mogelijkheid om het ventiel te bedienen met een beregeningscomputer maakt het gemakkelijk om de waterstroom automatisch te regelen op basis van specifieke instellingen of schema's.

De constructie van het ventiel met het recht stroom patroon en de minimale drukverlies zorgt voor een efficiënte doorstroming en voorkomt dat vuil zich ophoopt in het ventiel, waardoor het vuil in het filter terechtkomt en niet in het ventiel blijft.

De capaciteit van het ventiel, 1,20 - 6,84 m³ per uur, is geschikt voor kleine tot middelgrote beregeningsinstallaties. De mogelijkheid om de maximale doorstroomhoeveelheid water in te stellen met de grote schroef maakt het mogelijk om de waterstroom aan te passen aan de specifieke behoeften van de installatie.

De toevoeging van de kleine ontluchtingsschroef is ook handig, omdat deze het mogelijk maakt om het ventiel handmatig te bedienen als dat nodig is.

Dit magneetventiel is een een goede keuze voor het regelen van de waterstroom in een beregeningsinstallatie, vooral omdat het een lange levensduur heeft, ook bij het gebruik met licht vervuild water. Het is echter altijd belangrijk om te controleren of het ventiel geschikt is voor uw specifieke installatie en om de instructies zorgvuldig te volgen bij de installatie en het gebruik ervan.

Algemeen

Materiaal Kunststof
Kleurfamilie Zwart

Afmetingen

Volledige afmeting los product 14 x 7.3 x 15.3 cm
Breedte 14 cm
Hoogte 7.3 cm
Diepte 15.3 cm

Gebruiksgemak en Toepassingsmogelijkheden