Gratis verzending vanaf €1.500,-
Dé producent van Nederland
Jouw beste partner voor de tuin
Gratis verzending vanaf €1.500,-
Dé producent van Nederland
Jouw beste partner voor de tuin

Keramische Tegel Phoenix 60x60x2cm doos a 2 stuks

Keramische Tegel Phoenix 60x60x2cm doos a 2 stuks

m2
Doos
Totaalprijs
27,33
37,99 per m2
Doos
Nog maar 104 op voorraad.
Levertijd na 3 werkdagen
Bestellingen boven € 950,- gratis bezorgd!
Productnummer: 610347
De keramische tegel Phoenix is een gerectificeerde keramische tegel van leisteen die vervaardigd is uit natuurlijke materialen. Het is een zeer onderhoudsvriendelijke tegel die minimaal onderhoud vereist en gemakkelijk schoon te maken is. De keramische tuintegels hebben een lange levensduur, zijn bestand tegen krassen en de kleuren vervagen niet door de zon. De tegels uit deze serie hebben een fraaie leistenen look en passen perfect in een robuuste tuin. De keramische terrastegels 60x60 centimeter hebben een dikte van 2 centimeter en worden geleverd in de kleur grijs.

Kenmerken van keramische tegels
Keramische tegels zijn gemaakt van een mengsel van klei, zand en andere natuurlijke materialen. De tegels worden gebakken op een hoge temperatuur en zijn speciaal ontworpen voor gebruik buiten het huis. Keramische tuintegels zijn bestand tegen extreme weersomstandigheden en worden niet gemakkelijk glad, zelfs niet bij glad weer. Vandaar dat de tegels veilig zijn voor gebruik rondom zwembaden en jacuzzi’s.

Keramische tuintegels onderhouden
Gebruik warm water in combinatie met een bezem of eventueel een dweil. Hiermee krijg je de meeste vlekken en groene aanslag van je tegels af. We adviseren je om geen zure of agressieve middelen te gebruiken bij het verwijderen van groene aanslag.
Pluspunten
  • Krasbestendig
  • Veelzijdig toepasbaar
  • Onderhoudsarm
  • Resistance to thermal shock
  • Frost resistance