Gratis verzending vanaf €750,-
3 locaties met inspiratietuinen
Producten direct van de bron
Gratis verzending vanaf €750,-
3 locaties met inspiratietuinen
Producten direct van de bron

Bezorging

Wij leveren bestellingen van maandag t/m vrijdag, tussen +/- 07.00 en 20.00, feestdagen uitgezonderd. De meeste artikelen kunnen we na 3-5 werkdagen leveren. Je kunt zelf de leverdatum kiezen tijdens het plaatsen van de bestelling. Let op: met uitzondering van levering op één van de Waddeneilanden.

De meeste bestellingen worden geleverd met een vrachtwagen van 18 meter lang. Is jouw adres moeilijk of niet bereikbaar met een 18 meter lange vrachtwagen? Of heb je een specifieke woonsituatie waar passend vervoer voor vereist is? Neem dan, ook als je twijfelt, contact op met onze klantenservice. Bekijk onze video om te zien hoe het logistieke proces in zijn werk gaat; van het klaarzetten van de order tot de levering bij jou voor de deur.

Bezorgkosten

Afhankelijk van het volume en gewicht van je bestelling zal worden bepaald of deze met de pakketdienst of op een pallet wordt geleverd. Het is ook mogelijk om de bestelling kosteloos af te halen bij onze afhaallocaties in Utrecht, Eindhoven en Enter. De tarieven voor pallet- en pakkettransport zijn:

Palletzending

€0,- tot €250,-€47,50
€250,- tot €750,-€95,-
vanaf €750,-gratis verzending

Pakket

€0,- tot €150,-€9,95
vanaf €150,-gratis verzending

Levering van je bestelling

 • Bekijk onze video om te zien hoe wij leveren en of dit mogelijk is in jouw specifieke woonsituatie.
 • De manier van leveren staat beschreven op de orderbevestiging die je automatisch ontvangt na het betalen van je bestelling. Hier wordt aangegeven of je bestelling per pallet of per pakket wordt geleverd.
 • Voor palletleveringen krijg je op de dag voor levering (einde middag) een mail/sms van onze transporteur met een aflevervenster/tijdsindicatie (check ook je ongewenste mail/spam) of een telefoontje van onze klantenservice. Alleen in het bijzondere geval dat het erg druk is bij onze transporteurs krijg je pas op de ochtend van levering voor 10:00 uur bericht. De indicatie kan afwijken i.v.m. de omstandigheden op de weg of doorloopsnelheid bij voorgaande losadressen.
 • Wil je eerder weten wie de transporteur van de palletlevering is of heb je op de dag van levering na 10.00 uur nog geen bericht ontvangen (check ook je ongewenste mail/spam)? Neem dan contact op met onze klantenservice.
 • Een levering per pakket wordt altijd door DPD uitgevoerd.
 • Onze vrachtwagens van 18 meter lang zijn voorzien van een kraan voor de levering. Is het afleveradres niet bereikbaar met een 18 meter lange vrachtwagen of is de losplek niet toegankelijk met een kraan? Als alternatief kunnen we een alternatieve vrachtwagen inzetten, bijvoorbeeld een kleinere bakwagen of een vrachtwagen met een kooiaap (meeneemheftruck). Neem hiervoor contact op met de klantenservice, zodat we passend vervoer kunnen regelen.
 • Wil je de leverdatum wijzigen? Laat ons dit uiterlijk 2 werkdagen van tevoren vóór 10:00 uur weten.
 • De bestelling wordt geleverd direct achter of naast de vrachtauto en zo dicht mogelijk bij het losadres. Houd er rekening mee dat levering in de (achter)tuin of op een oprit in de meeste gevallen niet mogelijk is.
 • De inschatting van de chauffeur is leidend of iets wel of niet mogelijk is bij het lossen.
 • Goederen worden niet over obstakels heen gelost (levering met een kraan). Zorg er dus altijd voor dat er ruimte is voor de chauffeur om de goederen te lossen.
 • Bij palletzendingen moet er iemand aanwezig zijn om de levering in ontvangst te nemen, te controleren en de pakbon af te tekenen.
 • Als je niet thuis bent bij een pakketverzending, kan het pakket ook bij de buren, op een later moment of bij een afhaalpunt worden geleverd.
 • Controleer bij ontvangst of zo snel mogelijk na ontvangst je bestelling of deze compleet is. Let hierbij op beschadigingen en of de bestelde en geleverd aantallen overeen komen met de bestelling en de pakbon. Neem zo snel mogelijk contact op met de klantenservice als je een afwijking constateert.
 • Bij levering op een camping of volkstuinencomplex wordt er geleverd tot de slagboom.

Afhalen

Je kunt je bestelling ook afhalen bij één van onze vestigingen in UtrechtEindhoven of Enter. Tijdens het bestellen kun je een afhaallocatie selecteren. Je kunt de bestelling op de geselecteerde afhaaldatum vanaf 09:30 uur afhalen. Nadat je de bestelling hebt geplaatst ontvang je een orderbevestiging waar deze informatie ook in staat vermeld. Zorg dat je deze orderbevestiging bij de hand hebt als je de bestelling gaat afhalen.

Tips

 • Je kunt vooraf de losplaats van pallets bepalen en eventueel markeren en zorgen dat deze ruimte vrij toegankelijk is. Let op: de daadwerkelijke losplaats is altijd ter beoordeling van de chauffeur op een goed bereikbare en veilige plaats.
 • Bij uitzondering is het mogelijk dat je bestelling van meerdere locaties moet komen en in meerdere delen op de leverdatum wordt geleverd.