Gratis verzending vanaf €950,-
Dé producent van Nederland
Jouw beste partner voor de tuin
Gratis verzending vanaf €950,-
Dé producent van Nederland
Jouw beste partner voor de tuin

Retourneren

Het kan voorkomen dat je de bestelling wenst te retourneren. Tuinvisie hanteert de volgende retourvoorwaarden:

 • Je hebt het recht de overeenkomst binnen een termijn van 14 dagen na ontvangst zonder opgaven van reden te herroepen.
 • Je bent alleen aansprakelijk voor waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen. Het verwerken van bijvoorbeeld tegels of tuinhout, staat gelijk aan het in gebruik nemen van deze goederen. Verwerkte en in gebruik genomen goederen kunnen niet meer kosteloos retour genomen worden. We brengen voor deze producten waardevermindering in rekening en daarnaast kosten voor het retour halen.
 • Stel ons via een ondubbelzinnige verklaring (bijvoorbeeld schriftelijk per e-mail) op de hoogte van de herroeping.
 • Vul het Tuinvisie retourformulier voor herroeping in en mail deze naar [email protected]. Wij nemen dan contact met je op. Je kunt ook het Europese modelformulier voor herroeping gebruiken.
 • Retourneer de bestelling binnen uiterlijk 14 dagen na aanmelding van de retourzending. De kosten voor het terugzenden van de goederen zijn voor jouw eigen rekening.
 • Bewaar het verzendbewijs goed tot je van ons een bevestiging van ontvangst hebt gekregen.
 • Indien gewenst kun je de bestelling retourneren bij één van onze vestigingen (Bij Tuinvisie Eindhoven is dit niet mogelijk). Neem contact op met onze klantenservice voor de mogelijkheden. Let op: een contante terugbetaling op locatie is niet mogelijk.
 • Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen of je hebt aangetoond dat je de goederen hebt teruggezonden.
 • Na ontvangst van de retourzending ontvang je het aankoopbedrag zo snel mogelijk retour. Uiterlijk binnen 14 dagen en met hetzelfde betaalmiddel als waarmee je de oorspronkelijke transactie hebt verricht, tenzij uitdrukkelijk anders afgestemd.

Transport retourzending

Pallet

Je kunt zelf het transport verzorgen voor een pallet retourzending. De kosten en risico's hiervan zijn dan voor eigen rekening. Verstuur de retourzending naar het retouradres in Enter. Wil je het transport door onze transporteurs laten plaatsvinden? Neem dan contact op met onze klantenservice. De kosten hiervan variëren afhankelijk van de afmetingen en het gewicht. Houd rekening met €75,- voor de eerste pallet en met €20,- voor iedere extra pallet. Zorg ervoor dat de pallet aan de volgende voorwaarden voldoet:

 • De pallets dienen goed bereikbaar te zijn, zodat deze op dezelfde manier als geleverd weer gepickt kunnen worden.
 • De pallets en producten dienen in zo oorspronkelijk mogelijke staat en onbeschadigd verpakt te zijn. 
 • Producten dienen gefixeerd op de pallet te liggen om verschuiving tijdens transport te voorkomen. Maak hiervoor gebruik van bijvoorbeeld een stuk plastic zeil, folie, stevige tape of touw. 

Pakket (parcel)

Heb je de bestelling in een pakketje ontvangen en wil je deze weer retour sturen? Neem dan contact op met de klantenservice voor instructies. De bestelling kan opgehaald worden of naar een "packs depot" in de buurt worden gebracht (uit het netwerk van onze transporteur TG koeriers). Hiervoor heb je een retourticket nodig, deze zal de klantenservice aanleveren. Voor het retour sturen van pakketjes worden geen kosten in rekening gebracht.

Daarnaast kun je het pakketje ook zelf, op eigen kosten, via een willekeurige pakketdienst, retour sturen naar onderstaand adres. Wij adviseren je dit vooraf te melden bij onze klantenservice en een ingevuld retourformulier in de doos toe te voegen, zodat wij de retour kunnen herkennen.

Retouradres

Tuinvisie Enter
Vonderweg 9
7468 DC Enter