3 locaties met inspiratie tuinen
Producten direct van de bron
3 locaties met inspiratietuinen
Levering waar en wanneer je wilt

Retourneren

Het kan voorkomen dat je de bestelling wenst te retourneren. Tuinvisie hanteert de volgende retourvoorwaarden:

 • Je hebt het recht de overeenkomst binnen een termijn van 14 dagen na ontvangst zonder opgaven van reden te herroepen.
 • Stel ons via een ondubbelzinnige verklaring (bijvoorbeeld schriftelijk per e-mail) op de hoogte van de herroeping.
 • Vul het Tuinvisie retourformulier of modelformulier voor herroeping in en mail deze naar klantenservice@tuinvisie.nl. Wij nemen dan contact met je op.
 • Retourneer de bestelling binnen uiterlijk 14 dagen na aanmelding van de retourzending. De kosten voor het terugzenden van de goederen zijn voor jouw eigen rekening.
 • Bewaar het verzendbewijs goed tot je van ons een bevestiging van ontvangst hebt gekregen.
 • Indien gewenst kun je de bestelling retourneren in één van onze vestigingen. Neem contact op met onze klantenservice voor de mogelijkheden. Let op: een contante terugbetaling op locatie is niet mogelijk.
 • Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen of je hebt aangetoond dat je de goederen hebt teruggezonden.
 • Na ontvangst van de retourzending ontvang je het aankoopbedrag zo snel mogelijk retour. Uiterlijk binnen 14 dagen en met hetzelfde betaalmiddel als waarmee je de oorspronkelijke transactie hebt verricht, tenzij uitdrukkelijk anders afgestemd.

Transport retourzending

Pallet

Je kunt zelf het transport verzorgen voor een pallet retourzending. De kosten en risico's hiervan zijn dan voor eigen rekening. Verstuur de retourzending naar het retouradres in Enter. Wil je het transport door onze transporteurs laten plaatsvinden? Neem dan contact op met onze klantenservice. De kosten hiervan variëren afhankelijk van de afmetingen en het gewicht. Houd rekening met €75,- voor de eerste pallet en met €20,- voor iedere extra pallet. Zorg ervoor dat de pallet aan de volgende voorwaarden voldoet:

 • De pallets dienen goed bereikbaar te zijn, zodat deze op dezelfde manier als geleverd weer gepickt kunnen worden.
 • De pallets dienen verpakt te zijn in de originele verpakking of opnieuw ingesealed te zijn. Maak hiervoor gebruik van bijvoorbeeld een stuk plastic zeil, folie, stevige tape of touw.
 • Producten dienen gefixeerd op de pallet te liggen om verschuiving tijdens transport te voorkomen.

Pakket (parcel)

Als je de bestelling in een pakketje hebt ontvangen dan zit hier in de meeste gevallen een retourticket of instructie bijgesloten. Gebruik het ticket of de instructie om het pakket via een pakketpunt gratis te retourneren. Heb je geen retourticket ontvangen? Neem dan contact op met de klantenservice.

Retouradres

Tuinvisie Enter
Vonderweg 9
7468 DC Enter