Gratis verzending vanaf €750,-
3 locaties met inspiratietuinen
Producten direct van de bron
Gratis verzending vanaf €750,-
3 locaties met inspiratietuinen
Producten direct van de bron

Limburgs Grind 16-32mm bigbag 1000kg

€ 119,00

Limburgs Grind 16-32mm bigbag 1000kg

Productnummer: 611564
119 per stuk
Stuk
Bekijk de actuele winkelvoorraad
Levertijd 3 werkdagen
Bestellingen boven € 750,- gratis bezorgd!
Hoe schoon ons Limburg echt is, dat ontdek je pas als je wit Limburgs Grind van Tuinvisie hebt gezien. Met zijn diverse kleurenpalet, variërend van warme aardetinten tot koelere grijstinten, creëert Limburgs een natuurlijke en authentieke uitstraling die perfect past bij verschillende tuinstijlen.

Het duurzame Limburgs Grind is 16-32 mm en is bestand tegen weersinvloeden, erosie en slijtage. Hierdoor gaat het lang mee en beleef je jarenlang plezier aan dit product. De toepassingsmogelijkheden van Limburgs Grind zijn eindeloos. Experimenteer met verschillende legpatronen en combineer ons Limburgs Wit Grind met andere materialen, zoals tegels of hout, voor een unieke en persoonlijke uitstraling. Zo kun je het grind gebruiken voor het aanleggen van onder andere tuinpaden, opritten en parkeerplaatsen. Laat je fantasie en creativiteit de vrije loop bij het ontwerp van jouw droomtuin en de toepassing van dit product.

Voordat je met Limburgs Grind aan de slag gaat, zorg je voor een goed voorbereide ondergrond. Dit betekent dat je onkruid verwijdert, de bodem egaliseert en zorgt voor een goede afwatering, om verstopping te voorkomen.

Voor een optimaal resultaat leg je een anti-worteldoek (eventueel in combinatie met grindmatten of grindplaten om verzakking te voorkomen) op de ondergrond. Hiermee reduceer je de kans op onkruid. Voor een optimale dekking verspreid je het Limburgs Wit Grind met een dikte van 5-7 centimeter gelijkmatig over het oppervlak. Indien nodig verdicht je het grind voor een stabiele basis. Als het grind eenmaal op zijn plek ligt, heb je er nog maar weinig omkijken naar. Om verstopping te voorkomen, moet je regelmatig bladeren en ander organisch materiaal verwijderen. Licht reinigen met een bezem of een hark draagt bij aan het behoud van de natuurlijke uitstraling van het grind.

Waarom bestellen bij Tuinvisie?
- Zelf je leverdatum kiezen.
- Binnen 1 werkdag reactie op je vraag.
- Advies van experts.
Breedte cm 0
Hoogte cm 0
Gewicht kg 1000
Kleur omschrijving Taupe
Kleur familie Bruin
Gewicht 1000