Gratis verzending vanaf €950,-
Dé producent van Nederland
Jouw beste partner voor de tuin
Gratis verzending vanaf €950,-
Dé producent van Nederland
Jouw beste partner voor de tuin

Limburgs Grind 4-8 mm bigbag 1500 kg

Limburgs Grind 4-8 mm bigbag 1500 kg

Totaalprijs
285,00 285,00 per bigbag
Dit product wordt verkocht per 1500Kilogram
Ruim op voorraad.
Levertijd 10 werkdagen
Bestellingen boven € 950,- gratis bezorgd!
Productnummer: 122275
Limburgs grind kenmerkt zich aan een bonte mix met een heel natuurlijke uitstraling. Daarom is het grind prachtig te combineren met natuursteen bestrating of gebakken bestrating. Dankzij de hoge breukvastheid zijn de witte kiezelstenen goed te gebruiken voor opritten. Het Limburgs grind wit is bijvoorbeeld zeer geschikt voor opritten in Engelse tuinen en boerderijen. Limburgs grind is verkrijgbaar in verschillende afmetingen en dit product betreft het formaat 4-8 mm. Het witte grind 4-8 mm wordt geleverd in een bigbag van 1.500 kilo.

Kenmerken van grind Grind is natuursteen met afgeronde vormen wat voornamelijk wordt gewonnen uit rivieren en meren. Het stromende water zorgt voor de mooie ronde vormen van grind. Hierdoor is grind minder gevoelig voor groene aanslag en laat het makkelijker water door dan split. Daarnaast is grind dankzij de ronde vormen perfect te gebruiken voor het aanleggen van een terras, looppad of vijverrand.

Het verschil tussen grind en split Het grote verschil met split is dat split wat stabieler ligt en minder geluid maakt als je er overheen loopt. Grind en split zijn beide prachtige natuurproducten en je hebt keuze uit talloze verschillende kleuren. Kies voor een kleur die het beste aansluit bij de andere elementen in de tuin.

Grind plaatsen met grindroosters Het gebruik van een grindrooster zorgt voor een stevige basis om het grind “vast” te houden, zodat het niet meer kan verplaatsen. Er ontstaat een stabiele ondergrond, zodat diverse voertuigen gemakkelijk over het oppervlak kunnen rijden. De stevige ondergrond voorkomt dat verzakking of spoorvorming kan optreden. Daarnaast zorgt grind in combinatie met grindroosters voor een natuurlijke afvoer van het water naar de ondergrond. Wil je een oprit aanleggen met behulp van grindroosters? Houd dan rekening met de grootte van het grind, deze dient wel in de roosters te passen.
Pluspunten
  • Drainerend
  • Duurzaam
  • Onderhoudsvriendelijk

Algemeen

Materiaal Natuursteen
Kleurfamilie Taupe
Kleur Limburgs Grind

Afmetingen

Gewicht 1500 kg
Minimale korrelgrootte 4 mm
Maximale korrelgrootte 8 mm
Gemiddelde korrelgrootte 6 mm

Gebruiksgemak en Toepassingsmogelijkheden