Gratis verzending vanaf €950,-
Dé producent van Nederland
Jouw beste partner voor de tuin
Gratis verzending vanaf €950,-
Dé producent van Nederland
Jouw beste partner voor de tuin

Limburgs Grind Wit 16-32 mm bigbag 1500 kg | 1,0m³

Limburgs Grind Wit 16-32 mm bigbag 1500 kg | 1,0m³

Totaalprijs
210,00 210,00 per stuk
Stuk
Nog maar 11 op voorraad.
Levertijd na 3 werkdagen
Bestellingen boven € 950,- gratis bezorgd!
Productnummer: 613014
Dit witte grind is afkomstig uit Limburg. Limburgs Grind is een bekende grindsoort wat bij diverse tuinstijlen past. Deze grindsoort kenmerkt zich aan de bonte mix van witte, beige, grijze en zwarte stenen. Een natuurlijke kleurcombinatie die goed past bij natuursteen tegels of gebakken bestrating. Dankzij de hoge breukvastheid zijn de witte kiezelstenen geschikt voor de aanleg van een oprit of looppad. Deze grindsoort is bijvoorbeeld zeer pasend bij opritten in Engelse tuinen en boerderijen. Limburgs Grind 16-32 mm wordt geleverd in een bigbag van 1500 kilogram. Dit gewicht komt overeen met 1 m³.

Kenmerken van grind
Grind is natuursteen met afgeronde vormen wat voornamelijk wordt gewonnen uit rivieren en meren. Het stromende water zorgt voor de mooie ronde vormen van grind. Hierdoor is grind minder gevoelig voor groene aanslag en laat het makkelijker water door dan split. Grind betreft een natuurproduct. Houd er daarom rekening mee dat de daadwerkelijke kleur kan afwijken van de productfoto's of onderling tussen verschillende batches.

Grind plaatsen met grindroosters
Het gebruik van een grindrooster zorgt voor een stevige basis om het grind “vast” te houden, zodat het niet meer kan verplaatsen. Er ontstaat een stabiele ondergrond, zodat diverse voertuigen gemakkelijk over het oppervlak kunnen rijden. De stevige ondergrond voorkomt dat verzakking of spoorvorming kan optreden. Daarnaast zorgt grind in combinatie met grindroosters voor een natuurlijke afvoer van het water naar de ondergrond. Wil je een oprit aanleggen met behulp van grindroosters? Houd dan rekening met de grootte van het grind, deze dient wel in de roosters te passen.
Pluspunten
  • Geschikt voor de aanleg van een oprit
  • Bonte mix grind afkomstig uit Limburg
  • Uitstekend te combineren met verschillende tuinstijlen

Algemeen

Materiaal Natuursteen
Kleurfamilie Multi
Kleur Bont

Afmetingen

Gewicht 1500 kg
Minimale korrelgrootte 16 mm
Maximale korrelgrootte 32 mm
Gemiddelde korrelgrootte 24 mm