Gratis verzending vanaf €750,-
3 locaties met inspiratietuinen
Producten direct van de bron
Gratis verzending vanaf €750,-
3 locaties met inspiratietuinen
Producten direct van de bron

Metro Carré Nero Rosso 50x50x5cm

€ 6,25

Metro Carré Nero Rosso 50x50x5cm

Productnummer: 209017
€ 6,25 per stuk

(Tijdelijk) niet beschikbaar

m2
Stuk
€ 6,25
Bekijk de actuele winkelvoorraad
Niet bestelbaar
Bestellingen boven € 750,- gratis bezorgd!
Ben je op zoek naar een terrastegel die jouw tuin een eigentijdse en moderne uitstraling geeft? Dan is de Metro Carré terrastegel van Tuinvisie iets voor jou. Met deze strakke terrastegel zonder facet creëer je een stijlvol en eigentijds terras waar je met trots van kunt genieten. De Metro betontegel is 50x50 centimeter met een dikte van 5 centimeter en is rood van kleur. Je kunt de Metro Carré rode betontegel 50x50 centimeter in 4 kleuren bestellen bij Tuinvisie.

Productiekenmerken van Betontegel Metro Carré
Na de productie van betontegel Metro Carré wordt de tegel niet gecoat of gestraald. Daarnaast wordt er geen hydrofobering behandeling toegepast bij deze tegel. De betontegel behoudt hiermee de originaliteit en is een uitstekende basis voor jouw terras.

Onderhoud van betonnen tegels
Voor het verwijderen van groene aanslag, vlekken en/of vervuiling op je betontegels adviseren we je om Fixs Bioreiniger te gebruiken. Houd bij het sproeien minstens 30 centimeter afstand tot de tegel. Mocht je de tegels willen schoonmaken met water uit een bron, dan dient het water roestvrij te zijn. Door gebruik kunnen er leefkrasjes ontstaan op de tegels. Deze krassen zullen na verloop van tijd door belopen, gebruik, weersomstandigheden en onderhoud minder zichtbaar worden.

Het leggen van betontegels?
Gebruik de Tuinvisie calculator om het aantal benodigde tegels te berekenen. Vul het aantal m² in en de calculator rekent voor je uit hoeveel tegels je nodig hebt. Bepaal vervolgens de voegbreedte. Een smallere voeg creëert een strakker uiterlijk, terwijl een bredere voeg een meer landelijke uitstraling geeft. Voordat je terrastegels gaat leggen, is het belangrijk om te zorgen voor een stabiele en vlakke ondergrond. Houd hierbij rekening met afschot van ongeveer 1 centimeter per meter.
Breedte verpakking 50 Centimeter
Diepte verpakking 50 Centimeter
Geschikt voor oprit
Hoogte los product 50 Millimeter
Hoogte verpakking 5 Centimeter
Kalkuitbloeivrij
Kleur Grijs-Rood
Kleurfamilie Grijs , Rood , Zwart
Materiaal Beton
Nettogewicht 28.7 Kilogram
Volledige afmeting los product x 50 x mm
Vorstbestendig