Gratis verzending vanaf €1.500,-
Dé producent van Nederland
Jouw beste partner voor de tuin
Gratis verzending vanaf €1.500,-
Dé producent van Nederland
Jouw beste partner voor de tuin

Metro Prisma Clay 60x60x4cm

Metro Prisma Clay 60x60x4cm

(Tijdelijk) niet beschikbaar.
Informeer bij de klantenservice voor de actuele levertijd

m2
Stuk
Totaalprijs
12,94
35,97 per m2
Nog maar 0 op voorraad.
Niet bestelbaar
Bestellingen boven € 1.500,- gratis bezorgd!
Productnummer: 211466
Ben je op zoek naar een terrastegel die jouw tuin een eigentijdse en moderne uitstraling geeft? Dan is de Metro Prisma terrastegel van Tuinvisie iets voor jou. Met deze strakke structuurtegel creëer je een moderne uitstraling waar je met trots van kunt genieten. De Metro Prisma betontegel grijs 60x60 centimeter met een dikte van 4 centimeter. Je kunt de Metro Prisma betontegel 60x60 centimeter in 4 verschillende kleuren bestellen bij Tuinvisie. Deze tegel is grijs van kleur en betreft het formaat 60x60 centimeter.

Productiekenmerken van Betontegel Metro Prisma
Er zijn een aantal onderdelen in het productieproces die kenmerkend zijn voor betontegel Metro Prisma. Allereerst is de tegel voorzien van een Top coat + UV. De tegel krijgt twee lagen coating. Deze topcoating zorgt ervoor dat de tegel van bovenaf beter beschermd is tegen weersinvloeden of vuil. Dat maakt het reinigen eenvoudiger en zorgt voor lang kleurbehoud welke de kleur ook verdiept.

Daarnaast is betontegel Metro Prisma gestraald. De tegel wordt door middel van kleine RVS kogels gestraald en deze uitvoering zorgt ervoor dat de toplaag van de tegel ruwer wordt. Hierdoor worden de kleurnuances van de tegel beter zichtbaar.

Het laatste kenmerk van Betontegel Metro Prisma is de Full hydrofobering. Bij deze behandeling wordt de volledige tegel behandeld met een hydrofoob. De hydrofoob heeft een waterafstotende werking, waardoor de tegel bestand is tegen vocht van onderaf en tegen de verschillende weersomstandigheden. Daarnaast vermindert de hydrofoob sterk kalkuitbloei.

Onderhoud van betonnen tegels
Voor het verwijderen van groene aanslag, vlekken en/of vervuiling op je betontegels adviseren we je om Fixs Bioreiniger te gebruiken. Houd bij het sproeien minstens 30 centimeter afstand tot de tegel. Mocht je de tegels willen schoonmaken met water uit een bron, dan dient het water roestvrij te zijn. Door gebruik kunnen er leefkrasjes ontstaan op de tegels. Deze krassen zullen na verloop van tijd door belopen, gebruik, weersomstandigheden en onderhoud minder zichtbaar worden.

Het leggen van betontegels?
Gebruik de Tuinvisie calculator om het aantal benodigde tegels te berekenen. Vul het aantal m² in en de calculator rekent voor je uit hoeveel tegels je nodig hebt. Bepaal vervolgens de voegbreedte. Een smallere voeg creëert een strakker uiterlijk, terwijl een bredere voeg een meer landelijke uitstraling geeft. Voordat je terrastegels gaat leggen, is het belangrijk om te zorgen voor een stabiele en vlakke ondergrond. Houd hierbij rekening met afschot van ongeveer 1 centimeter per meter. De tegel heeft een dikte van 4 centimeter en kun je daarom rechtstreeks op een stabiel zandbed leggen.
Pluspunten
  • Structuurtegel met moderne uitstraling
  • Voorzien van vuilafstotende toplaag
  • Eenvoudig te reinigen
  • Gecoat oppervlak met lang kleurbehoud
  • Slipvast