Gratis verzending vanaf €1.500,-
Dé producent van Nederland
Jouw beste partner voor de tuin
Gratis verzending vanaf €1.500,-
Dé producent van Nederland
Jouw beste partner voor de tuin

Metro Remo Antraciet 30x60x6cm

Metro Remo Antraciet 30x60x6cm

(Tijdelijk) niet beschikbaar.
Informeer bij de klantenservice voor de actuele levertijd

m2
Stuk
Totaalprijs
5,21
28,97 per m2
Niet op voorraad.
Niet bestelbaar
Bestellingen boven € 1.500,- gratis bezorgd!
Productnummer: 209824
Ben je op zoek naar een terrastegel die jouw tuin een eigentijdse en moderne uitstraling geeft? Dan is de Metro Remo terrastegel van Tuinvisie iets voor jou. Met deze strakke terrastegel creëer je een stijlvol en eigentijds terras waar je met trots van kunt genieten. De Metro Remo tegel kenmerkt zich door de rechte lijnen en het gladde oppervlak. De tegel bestaat uit een kernbeton met en gekleurde deklaag. De Metro betontegel is 6 centimeter dik, waardoor het geschikt is voor zwaardere belasting zoals bijvoorbeeld een oprit. De tegel is verkrijgbaar in de formaten 60x60 centimeter en 60x30 centimeter en kun je bij Tuinvisie bestellen in 4 verschillende kleuren. Deze tegel is antraciet van kleur en betreft het formaat 30x60 centimeter.

Productiekenmerken van Betontegel Metro Remo
Na de productie van betontegel Metro Remo wordt de tegel niet gecoat of gestraald. De tegel wordt voorzien van een hydrofobering. Bij deze behandeling wordt het onderbeton behandeld met een hydrofoob. Hierdoor is de tegel van onderaf beschermd tegen optrekkend vocht vanuit de grond.

Onderhoud van betonnen tegels
Voor het verwijderen van groene aanslag, vlekken en/of vervuiling op je betontegels adviseren we je om Fixs Bioreiniger te gebruiken. Houd bij het sproeien minstens 30 centimeter afstand tot de tegel. Mocht je de tegels willen schoonmaken met water uit een bron, dan dient het water roestvrij te zijn. Door gebruik kunnen er leefkrasjes ontstaan op de tegels. Deze krassen zullen na verloop van tijd door belopen, gebruik, weersomstandigheden en onderhoud minder zichtbaar worden.

Het leggen van betontegels?
Gebruik de Tuinvisie calculator om het aantal benodigde tegels te berekenen. Vul het aantal m² in en de calculator rekent voor je uit hoeveel tegels je nodig hebt. Bepaal vervolgens de voegbreedte. Een smallere voeg creëert een strakker uiterlijk, terwijl een bredere voeg een meer landelijke uitstraling geeft. Voordat je terrastegels gaat leggen, is het belangrijk om te zorgen voor een stabiele en vlakke ondergrond. Houd hierbij rekening met afschot van ongeveer 1 centimeter per meter.
Pluspunten
  • Strakke tegel met glad oppervlak
  • Bestaat uit kernbeton met een gekleurde deklaag
  • Geschikt voor zwaardere belasting, zoals een oprit

Algemeen

Materiaal Beton
Kleurfamilie Antraciet

Afmetingen

Volledige afmeting los product 30 x 6 x 60 cm
Breedte 30 cm
Hoogte 6 cm
Diepte 60 cm
Gewicht 23.4 kg

Praktische Eigenschappen en toepasbaarheid

Bestendigheid

Vorstbestendig

Gebruiksgemak en Toepassingsmogelijkheden

Geschikt voor oprit
Benodigdheden
Tuinvisie topper
Productafbeelding van een  antraciete
3,79
Schoon Voegzand Neutraal 25kg
Productnummer: 207298
12,49
Schoon Voegzand Zwart 25kg
Productnummer: 206351
13,99