Gratis verzending vanaf €1.500,-
Dé producent van Nederland
Jouw beste partner voor de tuin
Gratis verzending vanaf €1.500,-
Dé producent van Nederland
Jouw beste partner voor de tuin

Metro Vlaksteen Antraciet 20x30x6cm

Metro Vlaksteen Antraciet 20x30x6cm

m2
Stuk
Totaalprijs
17,28
24,00 per m2
Dit product wordt verkocht per 12Stuks
Nog maar 121 op voorraad.
Levertijd na 3 werkdagen
Bestellingen boven € 950,- gratis bezorgd!
Productnummer: 211140
De Metro Vlaksteen is een strakke en budgetvriendelijke steen voor in iedere tuin. De Vlaksteen heeft geen facetrand kun je eenvoudig zelf leggen. Het is een maatvaste steen met een minimalistisch ontwerp, waardoor het geschikt is voor vrijwel alle tuinstijlen. De steen is verkrijgbaar in de formaten 20x30x4 centimeter en 20x30x6 centimeter. Dit product betreft het formaat 20x30x6 centimeter in de kleur antraciet.

Kenmerken van een vlaksteen
Vlaksteen wordt gekenmerkt door een vlak oppervlak en rechte randen. In tegenstelling tot getrommelde stenen houden deze stenen hun strakke randen en geometrische vormen. Vlaksteen wordt veel gebruikt bij het aanleggen van trottoirs, terrassen en andere verharde oppervlakken. Ze kunnen zowel in een regelmatig patroon als in verschillende legverbanden worden geplaatst, afhankelijk van het gewenste ontwerp.

Onderhoud van stenen en klinkers
Stenen en klinkers kun je schoonmaken door goed te vegen met een harde bezem. Indien nodig kun je stenen en klinkers ook afspoelen met water. Voor een optimaal resultaat kun je de reinigings- en onderhoudsmiddelen van Tuinvisie gebruiken. Deze helpen je om zo lang mogelijk van je tuin te kunnen genieten.
Pluspunten
  • Verscheidenheid aan mogelijkheden
  • Stabiel en grip
  • Waterdoorlatend
  • Onderhoudsarm