Gratis verzending vanaf €750,-
3 locaties met inspiratietuinen
Producten direct van de bron
Gratis verzending vanaf €750,-
3 locaties met inspiratietuinen
Producten direct van de bron

Millboard Driftwood / Grijs 360x20x3,2cm

€ 179,00

Millboard Driftwood / Grijs 360x20x3,2cm

Productnummer: 213530
179 per stuk
Stuk
Bekijk de actuele winkelvoorraad
Levertijd 3 werkdagen
Bestellingen boven € 750,- gratis bezorgd!
De serie Weathered Oak (Oud Eiken) maakt van uw vloer een tijdloze schoonheid. De vlonderplanken zijn een replica van eiken planken van meer dan 100 jaar oud. De vlonderplanken hebben een Lastane™ antislip oppervlak dat een grove afwerking heeft en daarmee authentiek lijkt maar toch ook veilig is, zelfs in de meest natte weersomstandigheden. Met deze vlonderplanken creëert u de kenmerkende verweerde look als vloer (of gevel), maar dan zonder het wachten.

De serie Weathered Oak (Oud Eiken) is samen met de serie Enhanced Grain (Eiken) de meest natuurgetrouwe kunststof vlonderplank die momenteel verkrijgbaar is!

Standaard verkrijgbaar in aantrekkelijke kleuren met een lengte van 3600mm en een breedte van 200mm.

Deze ‘verweerde’ kunststof vlonderplanken hebben een unieke uitstraling. Zeker in de buurt van water of vochtige gebieden komen ze goed tot hun recht. Millboard heeft daarom deze Weathered Driftwood vlonderplank ontworpen. De plank past perfect bij trendy kleuren en warme tinten. Een groot bijkomend voordeel: grijze vlonderplanken laten een klassieke inrichting van de buitenruimte er meer hedendaags uitzien. Deze kleur straalt verfijning, neutraliteit en rust uit.

De serie Weathered Oak (Oud Eiken vlonderplanken) maakt van uw vloer een tijdloze schoonheid. Het is een replica van eiken vlonderplanken van meer dan 100 jaar oud, maar dan uitgevoerd in volkunststof. De planken hebben een Lastane™ antislip oppervlak dat een grove afwerking heeft en daarmee authentiek lijkt, maar toch ook veilig is, zelfs in de meest natte weersomstandigheden. Met deze vlonderplank creëert u de kenmerkende verweerde look, maar dan zonder het wachten.

De voordelen van de planken uit deze serie op een rij:
•Antislip
•Alg afstotend
•Vlekbestendig
•Trekt niet krom, rot niet
•Onderhoudsvrij
•“Lost Head” effect / bevestigingsschroeven zijn onzichtbaar
Breedte cm 20
Hoogte cm 0
Dikte mm 32
Gewicht kg 12.5
Gewicht 12.5