Gratis verzending vanaf €1.500,-
Dé producent van Nederland
Jouw beste partner voor de tuin
Gratis verzending vanaf €1.500,-
Dé producent van Nederland
Jouw beste partner voor de tuin

Millboard Driftwood / Grijs 360x20x3,2cm

Millboard Driftwood / Grijs 360x20x3,2cm

Totaalprijs
161,00 161,00 per stuk
Stuk
Nog maar 36 op voorraad.
Levertijd na 3 werkdagen
Bestellingen boven € 950,- gratis bezorgd!
Productnummer: 213530
De serie Weathered Oak (Oud Eiken) maakt van uw vloer een tijdloze schoonheid. De vlonderplanken zijn een replica van eiken planken van meer dan 100 jaar oud. De vlonderplanken hebben een Lastane™ antislip oppervlak dat een grove afwerking heeft en daarmee authentiek lijkt maar toch ook veilig is, zelfs in de meest natte weersomstandigheden. Met deze vlonderplanken creëert u de kenmerkende verweerde look als vloer (of gevel), maar dan zonder het wachten.

De serie Weathered Oak (Oud Eiken) is samen met de serie Enhanced Grain (Eiken) de meest natuurgetrouwe kunststof vlonderplank die momenteel verkrijgbaar is!

Standaard verkrijgbaar in aantrekkelijke kleuren met een lengte van 3600mm en een breedte van 200mm.

Deze ‘verweerde’ kunststof vlonderplanken hebben een unieke uitstraling. Zeker in de buurt van water of vochtige gebieden komen ze goed tot hun recht. Millboard heeft daarom deze Weathered Driftwood vlonderplank ontworpen. De plank past perfect bij trendy kleuren en warme tinten. Een groot bijkomend voordeel: grijze vlonderplanken laten een klassieke inrichting van de buitenruimte er meer hedendaags uitzien. Deze kleur straalt verfijning, neutraliteit en rust uit.

De serie Weathered Oak (Oud Eiken vlonderplanken) maakt van uw vloer een tijdloze schoonheid. Het is een replica van eiken vlonderplanken van meer dan 100 jaar oud, maar dan uitgevoerd in volkunststof. De planken hebben een Lastane™ antislip oppervlak dat een grove afwerking heeft en daarmee authentiek lijkt, maar toch ook veilig is, zelfs in de meest natte weersomstandigheden. Met deze vlonderplank creëert u de kenmerkende verweerde look, maar dan zonder het wachten.

De voordelen van de planken uit deze serie op een rij:
•Antislip
•Alg afstotend
•Vlekbestendig
•Trekt niet krom, rot niet
•Onderhoudsvrij
•“Lost Head” effect / bevestigingsschroeven zijn onzichtbaar

Algemeen

Materiaal Kunststof
Kleurfamilie Beige , Grijs

Afmetingen

Volledige afmeting los product 20 x 3.2 x 360 cm
Breedte 20 cm
Hoogte 3.2 cm
Diepte 360 cm
Gewicht 12.5 kg

Gebruiksgemak en Toepassingsmogelijkheden