Gratis verzending vanaf €750,-
2 locaties met inspiratietuinen
Producten direct van de bron
Gratis verzending vanaf €750,-
2 locaties met inspiratietuinen
Producten direct van de bron

Millboard Vintage / Oud Bruin 360x20x3,2cm

€ 160,99

Millboard Vintage / Oud Bruin 360x20x3,2cm

Totaalprijs
160,99 160,99 per stuk
Stuk
Nog maar 17 op voorraad. Bekijk de actuele winkelvoorraad.
Bekijk de actuele winkelvoorraad
Levertijd na 3 werkdagen
Bestellingen boven € 750,- gratis bezorgd!
Productnummer: 213531
De serie Weathered Oak (Oud Eiken) maakt van uw vloer een tijdloze schoonheid. De vlonderplanken zijn een replica van eiken planken van meer dan 100 jaar oud. De vlonderplanken hebben een Lastane™ antislip oppervlak dat een grove afwerking heeft en daarmee authentiek lijkt maar toch ook veilig is, zelfs in de meest natte weersomstandigheden. Met deze vlonderplanken creëert u de kenmerkende verweerde look als vloer (of gevel), maar dan zonder het wachten.

De serie Weathered Oak (Oud Eiken) is samen met de serie Enhanced Grain (Eiken) de meest natuurgetrouwe kunststof vlonderplank die momenteel verkrijgbaar is!

Standaard verkrijgbaar in aantrekkelijke kleuren met een lengte van 3600mm en een breedte van 200mm.

Vintage vlonderplanken met een verweerde look. Dat is wat de Weathered vintage uit de Weathered Oak serie het beste omschrijft. De vlonderplanken vormen een ideale achtergrond voor heldere, krachtige kleuren zoals een witte muur of een groen grasveld. De bruin getinte vloer zorgt dan ook voor een connectie met de natuur. Dit maakt deze vlonderplank uitermate geschikt voor groene omgevingen. De bruine plank vertegenwoordigt de aarde, geborgenheid en veiligheid. Bovendien maakt de serie Weathered Oak (Oud Eiken vlonderplanken) van uw vloer een tijdloze schoonheid.

Door de verweerde look wordt een uiterlijk gecreëerd van 100 jaar oud eiken. Alle vlonderplanken zijn echter gemaakt van duurzaam kunststof. De planken hebben een Lastane™ antislip oppervlak dat een grove afwerking heeft en daarmee authentiek lijkt, maar toch ook veilig is, zelfs in de meest natte weersomstandigheden. Ideaal als u de vlonderplanken wilt gebruiken in de buurt van een vijver, zwembad of waterkant. Met deze plank creëert u de kenmerkende verweerde look, maar dan zonder het wachten.

De voordelen van de planken uit deze serie op een rij:
•Antislip
•Alg afstotend
•Vlekbestendig
•Trekt niet krom, rot niet
•Onderhoudsvrij
•“Lost Head” effect / bevestigingsschroeven zijn onzichtbaar
Kleurfamilie Bruin , Grijs
Breedte 20 cm
Hoogte 3.2 cm
Diepte 360 cm