Gratis verzending vanaf €950,-
Dé producent van Nederland
Jouw beste partner voor de tuin
Gratis verzending vanaf €950,-
Dé producent van Nederland
Jouw beste partner voor de tuin

Moräne Grind Bont 8-16 mm mini bag 800 kg | 0,5m³

Moräne Grind Bont 8-16 mm mini bag 800 kg | 0,5m³

Totaalprijs
179,99 179,99 per stuk
Stuk
Nog maar 3 op voorraad.
Levertijd na 3 werkdagen
Bestellingen boven € 950,- gratis bezorgd!
Productnummer: 613019
Moräne Grind is een unieke mix van kiezelsteentjes afkomstig uit de Donau en Bovenrijn. Het grind bestaat uit een kleurcombinatie van wit, grijs en bruin. Moräne Grind is een populaire keuze voor landelijke tuinen en boerderijen. Moräne is geschikt voor de aanleg van een oprit of terras, dankzij de hoge breukvastheid. Ook is het te gebruiken als bodembedekker voor dakgrind. Moräne Grind 8-16 mm wordt geleverd in een mini bag van 800 kilogram. Dit gewicht komt overeen met 0,5 m³.

Kenmerken van grind
Grind is natuursteen met afgeronde vormen wat voornamelijk wordt gewonnen uit rivieren en meren. Het stromende water zorgt voor de mooie ronde vormen van grind. Hierdoor is grind minder gevoelig voor groene aanslag en laat het makkelijker water door dan split. Grind betreft een natuurproduct. Houd er daarom rekening mee dat de daadwerkelijke kleur kan afwijken van de productfoto's of onderling tussen verschillende batches.

Grind plaatsen met grindroosters
Het gebruik van een grindrooster zorgt voor een stevige basis om het grind “vast” te houden, zodat het niet meer kan verplaatsen. Er ontstaat een stabiele ondergrond, zodat diverse voertuigen gemakkelijk over het oppervlak kunnen rijden. De stevige ondergrond voorkomt dat verzakking of spoorvorming kan optreden. Daarnaast zorgt grind in combinatie met grindroosters voor een natuurlijke afvoer van het water naar de ondergrond. Wil je een oprit aanleggen met behulp van grindroosters? Houd dan rekening met de grootte van het grind, deze dient wel in de roosters te passen.
Pluspunten
  • Geschikt voor de aanleg van een oprit
  • Te gebruiken als dakgrind
  • Landelijke en natuurlijke uitstraling

Algemeen

Materiaal Natuursteen
Kleurfamilie Multi
Kleur Bont

Afmetingen

Gewicht 800 kg
Minimale korrelgrootte 8 mm
Maximale korrelgrootte 16 mm
Gemiddelde korrelgrootte 12 mm