Gratis verzending vanaf €1.500,-
Dé producent van Nederland
Jouw beste partner voor de tuin
Gratis verzending vanaf €1.500,-
Dé producent van Nederland
Jouw beste partner voor de tuin

Muur bevestigingsset t.b.v. Bamboescherm

Muur bevestigingsset t.b.v. Bamboescherm

Totaalprijs
8,99 8,99 per stuk
Stuk
Ruim op voorraad.
Levertijd 10 werkdagen
Bestellingen boven € 1.500,- gratis bezorgd!
Productnummer: 612118

Ontdek nu ons praktische zijmontageprofiel voor uw schuttingpaneel - de perfecte oplossing voor een onzichtbare en toch stabiele bevestiging!

Onze montageprofielen kunnen eenvoudig en stevig worden bevestigd aan verschillende oppervlakken zoals muren, palen, palissaden, schanskorven en nog veel meer door middel van schroeven of klinknagels. Nadat het profiel aan het bovenste en onderste kozijnprofiel is vastgeklonken, sluit het profiel het schuttingpaneel aan de zijkant af, zodat uw schuttingpaneel geen zichtbare zijlijst heeft en een lichte en gereduceerde uitstraling heeft.

Onze montageprofielen zijn geschikt voor zowel RVS als cortenstaal en bieden u maximale flexibiliteit bij het ontwerpen van uw omheiningssysteem. Eenmaal geïnstalleerd, is de beugel onzichtbaar en heeft het schuttingpaneel geen zichtbaar zijframe - perfect voor een moderne en minimalistische look.

Vertrouw op onze jarenlange ervaring en onze knowhow en kies voor ons praktische zijmontageprofiel - de perfecte aanvulling op uw schuttingpaneel!

Altijd verkrijgbaar in een set van 2, voor bevestiging aan één zijde van het schuttingpaneel.