Gratis verzending vanaf €950,-
Dé producent van Nederland
Jouw beste partner voor de tuin
Gratis verzending vanaf €950,-
Dé producent van Nederland
Jouw beste partner voor de tuin

Natural Blend Pebbles Grind Bont 5-8 mm mini bag 850 kg | 0,5m³

Natural Blend Pebbles Grind Bont 5-8 mm mini bag 850 kg | 0,5m³

Totaalprijs
269,99 269,99 per stuk
Stuk
Nog maar 2 op voorraad.
Levertijd na 3 werkdagen
Bestellingen boven € 950,- gratis bezorgd!
Productnummer: 613041
Natural Blend Pebbles Grind is een populaire grindsoort in moderne tuinen. Kenmerkend aan deze grindsoort zijn de platte en ronde stenen. De bonte kleurcombinatie met een mix van antraciet, blauw en wit zorgt in iedere tuin voor een luxe uitstraling. Natural Blend Pebbles worden veelal gebruikt voor de aanleg van looppaden of rondom vijvers. Het is ook geschikt voor de aanleg van een oprit. We adviseren om dan gebruik te maken van grindroosters, zodat de stenen minder gemakkelijk kunnen rollen. Natural Blend Pebbles 5-8 mm wordt geleverd in een mini bag van 850 kilogram. Dit gewicht komt overeen met 0,5 m³.

Kenmerken van grind
Grind is natuursteen met afgeronde vormen wat voornamelijk wordt gewonnen uit rivieren en meren. Het stromende water zorgt voor de mooie ronde vormen van grind. Hierdoor is grind minder gevoelig voor groene aanslag en laat het makkelijker water door dan split. Grind betreft een natuurproduct. Houd er daarom rekening mee dat de daadwerkelijke kleur kan afwijken van de productfoto's of onderling tussen verschillende batches.

Grind plaatsen met grindroosters
Het gebruik van een grindrooster zorgt voor een stevige basis om het grind “vast” te houden, zodat het niet meer kan verplaatsen. Er ontstaat een stabiele ondergrond, zodat diverse voertuigen gemakkelijk over het oppervlak kunnen rijden. De stevige ondergrond voorkomt dat verzakking of spoorvorming kan optreden. Daarnaast zorgt grind in combinatie met grindroosters voor een natuurlijke afvoer van het water naar de ondergrond. Wil je een oprit aanleggen met behulp van grindroosters? Houd dan rekening met de grootte van het grind, deze dient wel in de roosters te passen.
Pluspunten
  • Geschikt voor de aanleg van een oprit met grindroosters
  • Stenen met een platte en ronde vorm
  • Ter decoratie van de vijver

Algemeen

Materiaal Natuursteen
Kleurfamilie Multi
Kleur Bont

Afmetingen

Gewicht 850 kg
Minimale korrelgrootte 5 mm
Maximale korrelgrootte 8 mm
Gemiddelde korrelgrootte 6.5 mm