Gratis verzending vanaf €750,-
3 locaties met inspiratietuinen
Producten direct van de bron
Gratis verzending vanaf €750,-
3 locaties met inspiratietuinen
Producten direct van de bron

Opsluitband 6x20x100cm grijs KOMO

€ 3,99

Opsluitband 6x20x100cm grijs KOMO

Productnummer: 208979
€ 3,99
Stuk
Bekijk de actuele winkelvoorraad
Levertijd 3 werkdagen
Bestellingen boven € 750,- gratis bezorgd!
Wil je jouw tuin een strakke en nette uitstraling geven? Met de kwalitatief hoogwaardige opsluitbanden van Tuinvisie creëer je eenvoudig een solide en stijlvolle afbakening voor jouw tuinpaden, borders en opritten.
Onze opsluitbandjes zijn gemaakt van beton dat tegen een stootje kan. Zo zijn ze bestand tegen weersinvloeden, vorst en slijtage, waardoor ze een duurzame oplossing bieden voor jouw tuinprojecten.

Variatie in afmeting, vorm en kleur
Opsluitbanden, ook wel betonbanden genoemd, van Tuinvisie zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen, vormen en kleuren. Of je nu een strakke moderne uitstraling wilt creëren of juist een rustieke sfeer wilt behouden, er is altijd een opsluitband die perfect bij jouw tuinstijl past. En ze sluiten ook perfect op elkaar aan, want dankzij de voorgevormde uitsparingen zijn onze opsluitbanden makkelijk te plaatsen en in elkaar te passen. Goede voorbereiding
Omdat een goede voorbereiding het halve werk is, zorg je ervoor dat de ondergrond egaal, stabiel en vrij van gras, puin en ander obstakels is wanneer je de opsluitbanden gaat plaatsen. Let er bij het plaatsen op dat de opsluitbanden stevig op hun plek liggen en er geen openingen zijn. Gebruik eventueel een rubberen hamer om ze op de juiste hoogte aan te tikken.
Tip: Om ervoor te zorgen dat de opsluitbanden stevig met elkaar verbonden zijn, maak je gebruik van speciale verbindingsstukken. Deze zorgen voor een naadloze aansluiting en voorkomen dat de banden gaan verschuiven.
Breedte cm 6
Facet/vellingkant Ja
Hoogte cm 20
Gewicht kg 27
Materiaal Beton
Volledige afmeting 6x20x100 cm
Keurmerk KOMO
Gewicht 27
Alternatieve producten