Gratis verzending vanaf €1.500,-
Dé producent van Nederland
Jouw beste partner voor de tuin
Gratis verzending vanaf €1.500,-
Dé producent van Nederland
Jouw beste partner voor de tuin

Over Tuinvisie

Voor Tuinvisie zijn het verkleinen van onze footprint en het vergroten van onze positieve impact belangrijke uitdagingen in 2024. De wereldwijde aandacht voor duurzaamheid vertaalt zich ook naar ons productaanbod. Zo hebben we in ons assortiment duurzame producten die een positieve bijdrage leveren aan klimaatverandering en biodiversiteit.

Wij zijn er voor elk groen hart. Dat klopt!

Je krijgt meteen zin om aan de slag te gaan en plannen te maken voor jouw droomtuin. De tuin wordt steeds meer een verlengstuk van je woning. Trek de rust en gezelligheid van binnen door naar buiten. Hier geniet je van je kop thee of droom je na een lange werkdag even lekker weg in je hangmat. Of wat dacht je van urenlang barbecueën en borrelen met vrienden? In een Tuinvisie tuin kan het allemaal! Ook dit jaar zijn we er weer voor iedereen die volop wil genieten van het buitenleven. Wij zijn er voor elk groen hart! 

Tuinvisie is de plek waar je inspiratie opdoet voor jouw tuin. Welke tuin sluit perfect aan bij jou? De keuze uit ons ruime assortiment maakt het er misschien niet makkelijker op, maar onze tuinspecialisten helpen je graag. Veel van onze producten komen direct van de bron, waardoor we je altijd een scherpe prijs kunnen bieden. Daarnaast vullen onze partners het assortiment aan met kwalitatief hoogwaardige producten die een lange levensduur en veel tuinplezier geven. We hebben een breed assortiment aan producten, van stapelblok tot schutting. Voor een actueel productaanbod en de daarbij behorende prijzen neem een kijkje in onze webshop. 

Heel veel tuininspiratie vind je onder andere in onze catalogus en bij tuininspiratie. Dit is dan ook de plek waar je allerlei ideeën opdoet voor jouw droomtuin. Net als op onze locaties in Utrecht en Enter. Hier ben je van harte welkom om een kijkje te nemen in onze inspiratietuinen. Laat je verleiden door de verscheidenheid aan producten, materialen, kleuren, vormen, trends, stijlen en formaten. En ontdek dat we met onze passie voor tuinen elk groen hart blij maken.

Wij helpen je met het samenstellen van jouw droomtuin!

Tuinvisie is er voor jou en jouw tuin. Samen helpen we je bij het realiseren van jouw droomtuin, dat begint bij de inspiratie en eindigt bij de aanleg van jouw tuin. Zodat jij en je groene hart ervan kunnen gaan genieten.

Wel een groen hart, maar geen groene vingers?  

Geen probleem voor Tuinvisie. Wij brengen je in contact met een hovenier die jouw tuin in een droomtuin omtovert. De hoveniers die met ons samenwerken zijn stuk voor stuk vakmensen die onze werkwijze en ons productassortiment door en door kennen. Voor de dichtstbijzijnde Tuinvisie Inspiratietuinenhoveniers of verkooppunten kun je op onze website terecht. We wensen je veel tuinplezier!