Gratis verzending vanaf €750,-
3 locaties met inspiratietuinen
Producten direct van de bron
Gratis verzending vanaf €750,-
3 locaties met inspiratietuinen
Producten direct van de bron

Pebbles Grijs 30-60mm 20kg

€ 37,99

Pebbles Grijs 30-60mm 20kg

Productnummer: 611609
37.99 per stuk
Stuks
Bekijk de actuele winkelvoorraad
Levertijd 3 werkdagen
Bestellingen boven € 750,- gratis bezorgd!
Met Pebbles van Tuinvisie haal je een stukje strand in jouw tuin of naar jouw terras. Deze aantrekkelijke kiezelstenen zijn niet alleen mooi om te zien, ze zorgen ook voor een natuurlijke upgrade van jouw buitenruimte. De Pebbles hebben een stijlvolle antraciet kleur en zijn 30-60 mm van formaat. Daarnaast zijn ze te bestellen in zakken van verschillende gewichten, zodat je de perfecte hoeveelheid voor jouw tuinproject kan bestellen.

Pebbles worden door Tuinvisie zorgvuldig geselecteerd uit natuurlijke bronnen. Je hebt de keuze uit een groot assortiment kleuren en vormen. Of je nu een decoratief pad wilt aanleggen, een prachtige waterpartij wilt creëren of accenten wilt toevoegen aan jouw border: met de Pebbles kun je eindeloos variëren in ontwerp. Deze kiezelstenen zijn bestand tegen alle weersomstandigheden en behouden jaar in jaar uit hun natuurlijke schoonheid.

Een goede voorbereiding is het halve werk. Zorg er daarom voor dat het oppervlak schoon, vlak en onkruidvrij is voordat je de kiezels gaat storten. En als je de Pebbles aanbrengt, doe dit dan op EccoGravel platen met een anti-worteldoek, ofwel op een grindrooster. Hiermee houd je de kiezels op hun plek en voorkom je dat na verloop van tijd onkruid de kop opsteekt. Bij het verwerken verspreid je de kiezels gelijkmatig over het oppervlak, waarbij je een dikte van 3-5 centimeter aanhoudt voor een optimale dekking.

Als onze Pebbles eenmaal in je tuin liggen, hebben ze nog maar weinig onderhoud nodig. Om ophoping te voorkomen verwijder je eens in de zoveel tijd bladeren, vuil en ander organisch materiaal. Af en toe afspoelen met water helpt om de kiezelstenen schoon te houden en hun prachtige uitstraling te bewaren.

Waarom bestellen bij Tuinvisie?
- Zelf je leverdatum kiezen.
- Binnen 1 werkdag reactie op je vraag.
- Advies van experts.
Breedte cm 0
Hoogte cm 0
Gewicht kg 20
Volledige afmeting 30-60 mm
Kleur omschrijving Grijs
Kleur familie Grijs
Gewicht 20