Gratis verzending vanaf €750,-
3 locaties met inspiratietuinen
Producten direct van de bron
Gratis verzending vanaf €750,-
3 locaties met inspiratietuinen
Producten direct van de bron

Playground Speelzand 25kg

€ 3,79

Playground Speelzand 25kg

Productnummer: 611610
€ 3,79
Stuk
Bekijk de actuele winkelvoorraad
Levertijd 3 werkdagen
Bestellingen boven € 750,- gratis bezorgd!
Met Speelzand van Tuinvisie bied je jouw kinderen een veilige en avontuurlijke speelplek waar ze naar hartenlust kunnen spelen en ontdekken! Speelzand kopen doe je bij Tuinvisie. Ons speelzand voldoet namelijk aan de strengste veiligheidsnormen voor kinderen. Zo is het zand zorgvuldig gewassen en gezeefd om onzuiverheden en scherpe deeltjes te verwijderen. Jouw kids kunnen dus zorgeloos spelen zonder risico op verwondingen.

Het Speelzand heeft een fijnkorrelige structuur en voelt heerlijk zacht aan. Kinderen kunnen naar hartenlust graven, bouwen en vormen zonder dat het zand schuurt of irriteert. Laat ze kastelen bouwen, tunnels graven en hun fantasie en creativiteit de vrije loop laten gaan in een veilige en comfortabele omgeving.

Tip: Zorg ervoor dat de zandbak goed is voorbereid voordat je het Speelzand toevoegt. Plaats een stevige bodem, zoals een antiworteldoek, om onkruidgroei te voorkomen en leg een beschermende afdekking over de zandbak wanneer deze niet in gebruik is. Zo wordt het zandbak zand uitstekend afgedekt.

Waarom bestellen bij Tuinvisie?
- Zelf je leverdatum kiezen.
- Binnen 1 werkdag reactie op je vraag.
- Advies van experts.
Breedte cm 0
Hoogte cm 0
Gewicht kg 25
Gewicht 25