Gratis verzending vanaf €750,-
3 locaties met inspiratietuinen
Producten direct van de bron
Gratis verzending vanaf €750,-
3 locaties met inspiratietuinen
Producten direct van de bron

Primo Lombarde 30x60x4cm

€ 6,47

Primo Lombarde 30x60x4cm

Productnummer: 611843
€ 6,47
m2
Stuk
€ 6,47
Bekijk de actuele winkelvoorraad
Levertijd 3 werkdagen
Bestellingen boven € 750,- gratis bezorgd!
Primo tegels zijn verkrijgbaar in vijf verschillende designs en in twee verschillende afmetingen, namelijk 60x60x4cm en 60x30x4cm.
Tegels uit de Primo serie zijn door het toepassen van een natuursteen deklaag kleurecht, hierdoor zullen de kleuren van de tegels niet vervagen door blootstelling aan zonlicht of andere omgevingsfactoren. Dit is een belangrijke eigenschap voor tegels die buiten worden gebruik, omdat ze kunnen worden blootgesteld aan elementen zoals regen, zonlicht en temperatuurschommelingen.
Dankzij de 2-voudige impregnering zijn de tegels uit de Primo serie waterafstotend, hierdoor zullen de tegels minder vocht absorberen en zijn ze beter bestand zijn tegen water- en weersinvloeden. Deze dubbele beschermlaag biedt bovendien extra bescherming tegen vuil, slijtage en verkleuring.
Tijdens het productieproces worden de tegels met kleine kogels gestraald, wat zorgt voor een ruwe structuur van het oppervlak. Dit zorgt voor extra grip en maakt de tegels minder glad.
Tegels uit de Primo serie hebben een kleine facetrand, wat betekent dat de randen van de tegel schuin zijn afgesneden voor een strakkere afwerking. Hierdoor zijn ze ook minder gevoelig voor schade tijdens het leggen van de tegels.
Al deze eigenschappen maken Primo terrastegels tot een hoogwaardige keuze voor uw terras.
Breedte cm 30
Hoogte cm 0
Aftrillen mogelijk Ja
Gewicht kg 15.5
Materiaal Beton
Geschikt voor oprit 5
Verminderde kans op kalkuitbloei 5
Volledige afmeting 30x60x4cm
Kleur omschrijving Grijs
Gewicht 15.5