Gratis verzending vanaf €750,-
3 locaties met inspiratietuinen
Producten direct van de bron
Gratis verzending vanaf €750,-
3 locaties met inspiratietuinen
Producten direct van de bron

Rose-rode Granietsplit 8-16mm mini bag 500kg

€ 97,99

Rose-rode Granietsplit 8-16mm mini bag 500kg

Productnummer: 611543
€ 97,99
Stuk
Bekijk de actuele winkelvoorraad
Levertijd 3 werkdagen
Bestellingen boven € 750,- gratis bezorgd!
Rose-rode Graniet split van Tuinvisie is een prachtig natuurproduct waarmee je jouw tuin van een elegante en warme uitstraling kunt voorzien. De opvallend roze-rode kleur brengt jouw tuin direct tot leven en zorgt voor een sfeervolle omgeving. Daarmee is Rood Graniet split in formaat 8-16 mm is een absolute verrijking van jouw buitenruimte.

Het duurzame granietsplit rood is bestand tegen weersinvloeden, erosie en slijtage, waardoor het lang meegaat en jij jarenlang plezier beleeft aan dit product. De toepassingsmogelijkheden van Rose-rode Granietsplit zijn eindeloos. Zo kun je het split gebruiken voor het aanleggen van moderne looppaden, het creëren van fraaie accenten in borders of zelfs voor het verharden van opritten en parkeerplaatsen. Laat je fantasie en creativiteit de vrije loop bij het ontwerp van jouw droomtuin en de toepassing van dit product.

Voordat je met rode graniet split aan de slag gaat, zorg je voor een goed voorbereide ondergrond. Dit betekent dat je onkruid verwijdert, de bodem egaliseert en zorgt voor een goede afwatering, om verstopping te voorkomen.

Voor een optimaal resultaat leg je een anti-worteldoek (eventueel in combinatie met grindmatten) op de ondergrond. Hiermee reduceer je de kans op onkruid. Voor een optimale dekking verspreid je het rode graniet split met een laagdikte van 5-7 centimeter gelijkmatig over het oppervlak. Indien nodig verdicht je het split lichtjes met een trilplaat om zo een stabiele en stevige ondergrond te realiseren. Als het split eenmaal op zijn plek ligt, heb je er nog maar weinig omkijken naar. Om verstopping te voorkomen, moet je af en toe bladeren en ander organisch materiaal verwijderen. Licht reinigen met een bezem of bladblazer draagt bij aan het behoud van de sprankelende uitstraling van het split.

Waarom bestellen bij Tuinvisie?
- Zelf je leverdatum kiezen.
- Binnen 1 werkdag reactie op je vraag.
- Advies van experts.
Breedte cm 0
Hoogte cm 0
Gewicht kg 500
Kleur omschrijving Rood Roze
Kleur familie Multi
Gewicht 500