Gratis verzending vanaf €950,-
Dé producent van Nederland
Jouw beste partner voor de tuin
Gratis verzending vanaf €950,-
Dé producent van Nederland
Jouw beste partner voor de tuin

Rosso Verona Grind Oranje 16-25 mm mini bag 800 kg | 0,5m³

Rosso Verona Grind Oranje 16-25 mm mini bag 800 kg | 0,5m³

Totaalprijs
529,99 529,99 per stuk
Stuk
Nog maar 2 op voorraad.
Levertijd na 3 werkdagen
Bestellingen boven € 950,- gratis bezorgd!
Productnummer: 613023
Rosso Verona Grind is een marmergrind met een warme oranje en roze kleur. Het is zeer kleurvast en met verschillende tuinstijlen te combineren voor een chique uitstraling. Rosso Verona is geschikt voor de aanleg van een oprit, terras of looppad. Houd er rekening mee dat marmergrind bij weinig zonlicht gevoeliger is voor groene aanslag. Rosso Verona Oranje Grind 16-25 mm wordt geleverd in een mini bag van 800 kilogram. Dit gewicht komt overeen met 0,5 m³.

Kenmerken van grind
Grind is natuursteen met afgeronde vormen wat voornamelijk wordt gewonnen uit rivieren en meren. Het stromende water zorgt voor de mooie ronde vormen van grind. Hierdoor is grind minder gevoelig voor groene aanslag en laat het makkelijker water door dan split. Grind betreft een natuurproduct. Houd er daarom rekening mee dat de daadwerkelijke kleur kan afwijken van de productfoto's of onderling tussen verschillende batches.

Grind plaatsen met grindroosters
Het gebruik van een grindrooster zorgt voor een stevige basis om het grind “vast” te houden, zodat het niet meer kan verplaatsen. Er ontstaat een stabiele ondergrond, zodat diverse voertuigen gemakkelijk over het oppervlak kunnen rijden. De stevige ondergrond voorkomt dat verzakking of spoorvorming kan optreden. Daarnaast zorgt grind in combinatie met grindroosters voor een natuurlijke afvoer van het water naar de ondergrond. Wil je een oprit aanleggen met behulp van grindroosters? Houd dan rekening met de grootte van het grind, deze dient wel in de roosters te passen.
Pluspunten
  • Geschikt voor de aanleg van een oprit
  • Unieke en warme kleur
  • Kleurvast
  • Marmer grindsoort

Algemeen

Materiaal Natuursteen
Kleurfamilie Multi
Kleur Oranje Roze

Afmetingen

Gewicht 800 kg
Minimale korrelgrootte 16 mm
Maximale korrelgrootte 25 mm
Gemiddelde korrelgrootte 20.5 mm