Gratis verzending vanaf €750,-
3 locaties met inspiratietuinen
Producten direct van de bron
Gratis verzending vanaf €750,-
3 locaties met inspiratietuinen
Producten direct van de bron

Rustiek Dikformaat DF60 Fox

€ 0,88

Rustiek Dikformaat DF60 Fox

Productnummer: 212783
€ 0,88 per stuk
m2
Stuk
€ 66,00
Dit product wordt verkocht per 75Stuks
Bekijk de actuele winkelvoorraad
Levertijd 3 werkdagen
Bestellingen boven € 750,- gratis bezorgd!
De Rustiek DF60 Fox bezand getrommeld is een type dikformaat straatbaksteen dat geschikt is voor verschillende toepassingen, zoals bestratingen, gevels en muren. Het is een bezande dikformaat straatbaksteen met een getrommelde afwerking. Dit betekent dat de steen na het bakken wordt getrommeld in een trommelmachine om de scherpe kanten en hoeken af te ronden en zo een verouderde uitstraling te krijgen.

De afmetingen van de Rustiek DF60 Fox bezand getrommeld zijn ongeveer 200 x 65 x 60 millimeter (lengte x breedte x hoogte). Deze straatbaksteen is verkrijgbaar in verschillende kleuren, zoals rood, bruin en geel.

De straatbaksteen Rustiek DF60 Fox bezand getrommeld wordt vaak gebruikt voor de bestrating van tuinpaden, opritten en terrassen vanwege zijn duurzaamheid en rustieke uitstraling. De bezande afwerking zorgt voor een subtiel reliëf en geeft de bestrating een natuurlijke uitstraling. De getrommelde afwerking geeft de stenen een verouderde look, waardoor de bestrating een nostalgisch en authentiek karakter krijgt.

De Rustiek DF60 Fox bezand getrommeld is geschikt voor zowel moderne als klassieke stijlen en kan goed gecombineerd worden met andere materialen zoals hout.
Breedte cm 6.5
Hoogte cm 0
Dikte mm 60
Gewicht kg 1.68
Gewicht 1.68