Gratis verzending vanaf €950,-
Dé producent van Nederland
Jouw beste partner voor de tuin
Gratis verzending vanaf €950,-
Dé producent van Nederland
Jouw beste partner voor de tuin

Rustiek Dikformaat DF60 Novoton

Rustiek Dikformaat DF60 Novoton

(Tijdelijk) niet beschikbaar.
Informeer bij de klantenservice voor de actuele levertijd

m2
Stuk
Totaalprijs
52,80
64,24 per m2
Dit product wordt verkocht per 60Stuks
Niet op voorraad.
Niet bestelbaar
Bestellingen boven € 950,- gratis bezorgd!
Productnummer: 203732
Wienerberger Novoton Dikformaat UDF65 is een gebakken straatbaksteen in dikformaat die zich onderscheidt door de hoge kwaliteit en het onderhoudsvriendelijke karakter.
Een straatbaksteen is een type baksteen dat speciaal is ontworpen en geproduceerd wordt voor gebruik als bestrating voor onder andere in de tuin. Deze bakstenen zijn meestal gemaakt van klei en worden gebakken op een hoge temperatuur, waardoor ze duurzaam en slijtvast zijn. Straatbakstenen worden vaak gebruikt om een traditionele en rustieke uitstraling aan bestratingen te geven. Bovendien zijn ze gemakkelijk te onderhouden.
De Novoton UDF65 is een getrommelde bezand dikformaat straatbaksteen, wat betekent dat de baksteen een verouderde uitstraling heeft door het trommelen van de steen en het aanbrengen van zand op het oppervlak. Het zand zorgt voor een antislip-effect en geeft de bestrating een natuurlijke uitstraling. De afmetingen van de Novoton UDF65 zijn ongeveer 200 x 65 x 65 millimeter (lengte x breedte x hoogte), er gaan ca. 73 stenen in een m².
Wienerberger straatbakstenen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, waaronder rood, bruin, en grijs.