Gratis verzending vanaf €1.500,-
Dé producent van Nederland
Jouw beste partner voor de tuin
Gratis verzending vanaf €1.500,-
Dé producent van Nederland
Jouw beste partner voor de tuin

Rustiek Dikformaat DF60 Snake

Rustiek Dikformaat DF60 Snake

m2
Stuk
Totaalprijs
810,00
78,84 per m2
Dit product wordt verkocht per 750Stuks
Ruim op voorraad.
Levertijd 10 werkdagen
Bestellingen boven € 1.500,- gratis bezorgd!
Productnummer: 212782
Bezande bakstenen worden gemaakt door de klei in een mal, ofwel vormbak, te werpen. Deze vormbak wordt bezand voordat de klei erin wordt geworpen. Dankzij dit bezanden komt de steen probleemloos uit de mal en is de steen aan vijf zijden bezand. Door de bezanding is het zichtoppervlak van de steen wat ruwer. De kleur van het gebruikte zand is medebepalend voor de kleur van het eindproduct. Na verloop van tijd slijt de bezanding eraf en krijgt het product zijn uiteindelijke kleur. Deze variant wordt na productie nog bewerkt. De stenen worden machinaal bewerkt in een grote, ronddraaiende trommel. Het resultaat is een getrommelde steen. De getrommelde bakstenen zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en kleuren. Dit product betreft het formaat 20x6,5x6 centimeter in de kleur Snake.

Kenmerken van een getrommelde steen
Een getrommelde steen heeft een productieproces waarbij stenen machinaal worden bewerkt in een grote, ronddraaiende trommel. Tijdens dit proces breken kleine stukjes van de randen en hoeken af. Het resultaat is een getrommelde steen. Getrommelde stenen hebben een ruwer oppervlak en onregelmatigheden in de randen en hoeken, waardoor een natuurlijk en authentiek uiterlijk ontstaat. Het ruwere oppervlak zorgt voor een betere grip en voorkomt uitglijden. Getrommelde bestrating is verkrijgbaar in verschillende soorten, kleuren en formaten waardoor aan bijna alle ontwerpmogelijkheden en voorkeuren kan worden voldaan.

Onderhoud van stenen en klinkers
Stenen en klinkers kun je schoonmaken door goed te vegen met een harde bezem. Indien nodig kun je stenen en klinkers ook afspoelen met water. Voor een optimaal resultaat kun je de reinigings- en onderhoudsmiddelen van Tuinvisie gebruiken. Deze helpen je om zo lang mogelijk van je tuin te kunnen genieten.
Pluspunten
  • Zichtoppervlak van de steen ruwer door bezanding
  • Getrommelde steen met verouderde uitstraling
  • Kleurvast
  • Veelzijdig toe te passen