Gratis verzending vanaf €750,-
3 locaties met inspiratietuinen
Producten direct van de bron
Gratis verzending vanaf €750,-
3 locaties met inspiratietuinen
Producten direct van de bron

Rustiek Dikformaat DF65 Lotis

€ 1,01

Rustiek Dikformaat DF65 Lotis

Productnummer: 211900
€ 1,01 per stuk

(Tijdelijk) niet beschikbaar

m2
Stuk
€ 60,60
Dit product wordt verkocht per 60Stuks
Bekijk de actuele winkelvoorraad
Niet bestelbaar
Bestellingen boven € 750,- gratis bezorgd!
Bezande bakstenen worden gemaakt door de klei in een mal, ofwel vormbak, te werpen. Deze vormbak wordt bezand voordat de klei erin wordt geworpen. Dankzij dit bezanden komt de steen probleemloos uit de mal en is de steen aan vijf zijden bezand. Door de bezanding is het zichtoppervlak van de steen wat ruwer. De kleur van het gebruikte zand is medebepalend voor de kleur van het eindproduct. Na verloop van tijd slijt de bezanding eraf en krijgt het product zijn uiteindelijke kleur. Deze variant wordt na productie nog bewerkt. De stenen worden machinaal bewerkt in een grote, ronddraaiende trommel. Het resultaat is een getrommelde steen. De getrommelde bakstenen zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en kleuren. Dit product betreft het formaat 20x6,5x6,5 centimeter in de kleur grijs.

Kenmerken van een getrommelde steen
Een getrommelde steen heeft een productieproces waarbij stenen machinaal worden bewerkt in een grote, ronddraaiende trommel. Tijdens dit proces breken kleine stukjes van de randen en hoeken af. Het resultaat is een getrommelde steen. Getrommelde stenen hebben een ruwer oppervlak en onregelmatigheden in de randen en hoeken, waardoor een natuurlijk en authentiek uiterlijk ontstaat. Het ruwere oppervlak zorgt voor een betere grip en voorkomt uitglijden. Getrommelde bestrating is verkrijgbaar in verschillende soorten, kleuren en formaten waardoor aan bijna alle ontwerpmogelijkheden en voorkeuren kan worden voldaan.

Onderhoud van stenen en klinkers
Stenen en klinkers kun je schoonmaken door goed te vegen met een harde bezem. Indien nodig kun je stenen en klinkers ook afspoelen met water. Voor een optimaal resultaat kun je de reinigings- en onderhoudsmiddelen van Tuinvisie gebruiken. Deze helpen je om zo lang mogelijk van je tuin te kunnen genieten.
Breedte verpakking 6.5 Centimeter
Diepte verpakking 20 Centimeter
Hoogte verpakking 6.5 Centimeter
Kleurfamilie Grijs
Leggen met voeg 0
Nettogewicht 1.74 Kilogram
Volledige afmeting los product 6.5 x 6.5 x 20 cm