Gratis verzending vanaf €1.500,-
Dé producent van Nederland
Jouw beste partner voor de tuin
Gratis verzending vanaf €1.500,-
Dé producent van Nederland
Jouw beste partner voor de tuin

Rustiek Dikformaat DF85 Nero

Rustiek Dikformaat DF85 Nero

(Tijdelijk) niet beschikbaar.
Informeer bij de klantenservice voor de actuele levertijd

m2
Stuk
Totaalprijs
62,40
75,92 per m2
Dit product wordt verkocht per 60Stuks
Nog maar 0 op voorraad.
Niet bestelbaar
Bestellingen boven € 1.500,- gratis bezorgd!
Productnummer: 203964
Bezande bakstenen worden gemaakt door de klei in een mal, ofwel vormbak, te werpen. Deze vormbak wordt bezand voordat de klei erin wordt geworpen. Dankzij dit bezanden komt de steen probleemloos uit de mal en is de steen aan vijf zijden bezand. Door de bezanding is het zichtoppervlak van de steen wat ruwer. De kleur van het gebruikte zand is medebepalend voor de kleur van het eindproduct. Na verloop van tijd slijt de bezanding eraf en krijgt het product zijn uiteindelijke kleur. Deze variant wordt na productie nog bewerkt. De stenen worden machinaal bewerkt in een grote, ronddraaiende trommel. Het resultaat is een getrommelde steen. De getrommelde bakstenen zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en kleuren. Dit product betreft het formaat 20x6,5x8,5 centimeter in de kleur zwart.

Kenmerken van een getrommelde steen
Een getrommelde steen heeft een productieproces waarbij stenen machinaal worden bewerkt in een grote, ronddraaiende trommel. Tijdens dit proces breken kleine stukjes van de randen en hoeken af. Het resultaat is een getrommelde steen. Getrommelde stenen hebben een ruwer oppervlak en onregelmatigheden in de randen en hoeken, waardoor een natuurlijk en authentiek uiterlijk ontstaat. Het ruwere oppervlak zorgt voor een betere grip en voorkomt uitglijden. Getrommelde bestrating is verkrijgbaar in verschillende soorten, kleuren en formaten waardoor aan bijna alle ontwerpmogelijkheden en voorkeuren kan worden voldaan.

Onderhoud van stenen en klinkers
Stenen en klinkers kun je schoonmaken door goed te vegen met een harde bezem. Indien nodig kun je stenen en klinkers ook afspoelen met water. Voor een optimaal resultaat kun je de reinigings- en onderhoudsmiddelen van Tuinvisie gebruiken. Deze helpen je om zo lang mogelijk van je tuin te kunnen genieten.
Pluspunten
  • Kleurvast
  • Natuurlijke uitstraling
  • Onderhoudsarm
  • Veelzijdig toe te passen

Algemeen

Materiaal Keramiek
Kleurfamilie Zwart

Afmetingen

Volledige afmeting los product 6.5 x 8.5 x 20 cm
Breedte 6.5 cm
Hoogte 8.5 cm
Diepte 20 cm
Gewicht 2.3 kg

Gebruiksgemak en Toepassingsmogelijkheden