Gratis verzending vanaf €750,-
3 locaties met inspiratietuinen
Producten direct van de bron
Gratis verzending vanaf €750,-
3 locaties met inspiratietuinen
Producten direct van de bron

Rustiek Waalformaat UWF60 Supraton

€ 0,65

Rustiek Waalformaat UWF60 Supraton

Productnummer: 612951
€ 0,65 per stuk

(Tijdelijk) niet beschikbaar

m2
Stuk
€ 0,65
Bekijk de actuele winkelvoorraad
Informeer bij de klantenservice voor de actuele levertijd
Bestellingen boven € 750,- gratis bezorgd!
Wienerberger Carpo Dikformaat UDF60 is een gebakken straatbaksteen in dikformaat die zich onderscheidt door de hoge kwaliteit en het onderhoudsvriendelijke karakter.
Een straatbaksteen is een type baksteen dat speciaal is ontworpen en geproduceerd wordt voor gebruik als bestrating voor onder andere in de tuin. Deze bakstenen zijn meestal gemaakt van klei en worden gebakken op een hoge temperatuur, waardoor ze duurzaam en slijtvast zijn. Straatbakstenen worden vaak gebruikt om een traditionele en rustieke uitstraling aan bestratingen te geven. Bovendien zijn ze gemakkelijk te onderhouden.
De Carpo UDF60 is een getrommelde bezand dikformaat straatbaksteen, wat betekent dat de baksteen een verouderde uitstraling heeft door het trommelen van de steen en het aanbrengen van zand op het oppervlak. Het zand zorgt voor een antislip-effect en geeft de bestrating een natuurlijke uitstraling. De afmetingen van de Carpo UDF60 zijn ongeveer 200 x 65 x 60 millimeter (lengte x breedte x hoogte), er gaan ca. 73 stenen in een m².
Wienerberger straatbakstenen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, waaronder rood, bruin, en grijs.

De Wienerberger Supraton mix getrommeld UWF60 is een type waalformaat straatbaksteen dat geschikt is voor verschillende toepassingen, zoals bestratingen, gevels en muren. Het is een getrommelde waalformaat straatbaksteen met een mix van kleuren die samen zorgen voor een speels en natuurlijk effect.
De afmetingen van de Supraton mix getrommeld UWF60 zijn ongeveer 200 x 50 x 60 millimeter (lengte x breedte x hoogte). Deze straatbaksteen is verkrijgbaar in een mix van verschillende kleuren, zoals roodbruin, oranje, geel en grijs.
De Wienerberger Supraton mix getrommeld UWF60 wordt vaak gebruikt voor de bestrating van tuinpaden, opritten, terrassen en pleinen vanwege zijn duurzaamheid en speelse uitstraling. De getrommelde afwerking van deze straatbaksteen geeft de bestrating een authentieke en natuurlijke uitstraling. De mix van kleuren zorgt voor een levendig en speels effect, wat de bestrating een bijzonder karakter geeft.
De Supraton mix getrommeld UWF60 is geschikt voor zowel moderne als klassieke stijlen en kan goed gecombineerd worden met andere materialen zoals hout.
Breedte verpakking 5 Centimeter
Diepte verpakking 20 Centimeter
Hoogte verpakking 6 Centimeter
Kleurfamilie Bruin , Geel , Rood
Leggen met voeg 0
Nettogewicht 1.2 Kilogram
Volledige afmeting los product 5 x 6 x 20 cm