Gratis verzending vanaf €750,-
3 locaties met inspiratietuinen
Producten direct van de bron
Gratis verzending vanaf €750,-
3 locaties met inspiratietuinen
Producten direct van de bron

Rustiek Waalformaat WF60 Ares

€ 0,68

Rustiek Waalformaat WF60 Ares

Productnummer: 611462
€ 0,68
m2
Stuk
€ 54,40
Dit product wordt verkocht per 80 stuks
Bekijk de actuele winkelvoorraad
Levertijd 3 werkdagen
Bestellingen boven € 750,- gratis bezorgd!
Wienerberger Ares Waalformaat UWF60 is een gebakken straatbaksteen in waalformaat die zich onderscheidt door de hoge kwaliteit en het onderhoudsvriendelijke karakter.
Een straatbaksteen is een type baksteen dat speciaal is ontworpen en geproduceerd wordt voor gebruik als bestrating voor onder andere in de tuin. Deze bakstenen zijn meestal gemaakt van klei en worden gebakken op een hoge temperatuur, waardoor ze duurzaam en slijtvast zijn. Straatbakstenen worden vaak gebruikt om een traditionele en rustieke uitstraling aan bestratingen te geven. Bovendien zijn ze gemakkelijk te onderhouden.
De Ares UWF 60 is een getrommelde bezand waalformaat straatbaksteen, wat betekent dat de baksteen een verouderde uitstraling heeft door het trommelen van de steen en het aanbrengen van zand op het oppervlak. Het zand zorgt voor een antislip-effect en geeft de bestrating een natuurlijke uitstraling. De afmetingen van de Ares UWF 60 zijn ongeveer 200 x 50 x 60 millimeter (lengte x breedte x hoogte), er gaan ca. 98 stenen in een m².
Wienerberger straatbakstenen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, waaronder rood, bruin en grijs.
Breedte cm 5
Hoogte cm 0
Dikte mm 60
Gewicht kg 1.3
Volledige afmeting 20x5x6,0 cm
Gewicht 1.3