Gratis verzending vanaf €750,-
3 locaties met inspiratietuinen
Producten direct van de bron
Gratis verzending vanaf €750,-
3 locaties met inspiratietuinen
Producten direct van de bron

Rustiek Waalformaat WF60 Fox

€ 0,63

Rustiek Waalformaat WF60 Fox

Productnummer: 213255
€ 0,63 per stuk
m2
Stuk
€ 50,40
Dit product wordt verkocht per 80Stuks
Bekijk de actuele winkelvoorraad
Levertijd 10 werkdagen
Bestellingen boven € 750,- gratis bezorgd!
Onbezande bakstenen worden ook wel wasserstrich genoemd. Bij deze stenen wordt de klei met water uit de mal gehaald. Het water laat een licht streeppatroon achter op de steen, vandaar de naam wasserstrich. Onbezande stenen hebben een nostalgische uitstraling. In vergelijking tot een bezande straatbaksteen is de vorm van een onbezande steen wat minder recht. Het zichtvlak oogt door het ontbreken van de bezanding juist gladder dan een bezande steen. Een onbezande steen heeft daardoor ook direct zijn uiteindelijke kleur. Ze sluiten daardoor vaak goed aan op bestaand werk. Dit product betreft het formaat 20x5x6 centimeter in de kleur bruin.

Kenmerken van een getrommelde steen
Een getrommelde steen heeft een productieproces waarbij stenen machinaal worden bewerkt in een grote, ronddraaiende trommel. Tijdens dit proces breken kleine stukjes van de randen en hoeken af. Het resultaat is een getrommelde steen. Getrommelde stenen hebben een ruwer oppervlak en onregelmatigheden in de randen en hoeken, waardoor een natuurlijk en authentiek uiterlijk ontstaat. Het ruwere oppervlak zorgt voor een betere grip en voorkomt uitglijden. Getrommelde bestrating is verkrijgbaar in verschillende soorten, kleuren en formaten waardoor aan bijna alle ontwerpmogelijkheden en voorkeuren kan worden voldaan.

Onderhoud van stenen en klinkers
Stenen en klinkers kun je schoonmaken door goed te vegen met een harde bezem. Indien nodig kun je stenen en klinkers ook afspoelen met water. Voor een optimaal resultaat kun je de reinigings- en onderhoudsmiddelen van Tuinvisie gebruiken. Deze helpen je om zo lang mogelijk van je tuin te kunnen genieten.
Breedte verpakking 5 Centimeter
Diepte verpakking 20 Centimeter
Hoogte verpakking 6 Centimeter
Kleurfamilie Bruin , Geel , Oranje
Leggen met voeg 0
Nettogewicht 1.25 Kilogram
Volledige afmeting los product 5 x 6 x 20 cm