Gratis verzending vanaf €1.500,-
Dé producent van Nederland
Jouw beste partner voor de tuin
Gratis verzending vanaf €1.500,-
Dé producent van Nederland
Jouw beste partner voor de tuin

Rustiek Waalformaat WF60 Snake

Rustiek Waalformaat WF60 Snake

m2
Stuk
Totaalprijs
832,00
78,40 per m2
Dit product wordt verkocht per 1040Stuks
Ruim op voorraad.
Levertijd 10 werkdagen
Bestellingen boven € 1.500,- gratis bezorgd!
Productnummer: 213411
Onbezande bakstenen worden ook wel wasserstrich genoemd. Bij deze stenen wordt de klei met water uit de mal gehaald. Het water laat een licht streeppatroon achter op de steen, vandaar de naam wasserstrich. Onbezande stenen hebben een nostalgische uitstraling. In vergelijking tot een bezande straatbaksteen is de vorm van een onbezande steen wat minder recht. Het zichtvlak oogt door het ontbreken van de bezanding juist gladder dan een bezande steen. Een onbezande steen heeft daardoor ook direct zijn uiteindelijke kleur. Ze sluiten daardoor vaak goed aan op bestaand werk. Dit product betreft het formaat 20x5x6 centimeter in de kleur bruin.

Kenmerken van een getrommelde steen
Een getrommelde steen heeft een productieproces waarbij stenen machinaal worden bewerkt in een grote, ronddraaiende trommel. Tijdens dit proces breken kleine stukjes van de randen en hoeken af. Het resultaat is een getrommelde steen. Getrommelde stenen hebben een ruwer oppervlak en onregelmatigheden in de randen en hoeken, waardoor een natuurlijk en authentiek uiterlijk ontstaat. Het ruwere oppervlak zorgt voor een betere grip en voorkomt uitglijden. Getrommelde bestrating is verkrijgbaar in verschillende soorten, kleuren en formaten waardoor aan bijna alle ontwerpmogelijkheden en voorkeuren kan worden voldaan.

Onderhoud van stenen en klinkers
Stenen en klinkers kun je schoonmaken door goed te vegen met een harde bezem. Indien nodig kun je stenen en klinkers ook afspoelen met water. Voor een optimaal resultaat kun je de reinigings- en onderhoudsmiddelen van Tuinvisie gebruiken. Deze helpen je om zo lang mogelijk van je tuin te kunnen genieten.
Pluspunten
  • Zichtoppervlak van de steen ruwer door bezanding
  • Getrommelde steen met verouderde uitstraling
  • Kleurvast
  • Veelzijdig toe te passen