Gratis verzending vanaf €750,-
3 locaties met inspiratietuinen
Producten direct van de bron
Gratis verzending vanaf €750,-
3 locaties met inspiratietuinen
Producten direct van de bron

Safari Split 7-15mm mini bag 500kg

€ 139,00

Safari Split 7-15mm mini bag 500kg

Productnummer: 611544
139 per stuk
stuks
Bekijk de actuele winkelvoorraad
Levertijd 3 werkdagen
Bestellingen boven € 750,- gratis bezorgd!
Safari Split van Tuinvisie ademt de schoonheid van de wilde natuur. Met zijn warme aardetinten en subtiel gestreepte patroon creëer je met deze splitsoort een sfeer van avontuur en ontdekking in je tuin. Safari Split voegt een vleugje rustieke charme toe aan elke buitenruimte en laat je genieten van de prachtige vorm en kleurvariaties die het te bieden heeft.

Goede voorbereiding
Voordat je met safari split aan de slag gaat, zorg je voor een goed voorbereide ondergrond. Verwijder eventuele plantenwortels, egaliseer de bodem en zorg voor een goede afwatering. Dit zorgt ervoor dat je jarenlang plezier hebt van dit product.

Onderhoudsarm
Safarisplit vereist minimaal onderhoud. Verwijder regelmatig bladeren en organisch materiaal om te voorkomen dat het oppervlak verstopt raakt. Af en toe reinigen met een bezem of bladblazer houdt het split schoon en mooi. Om het split te stabiliseren, verzakking te voorkomen en onkruidgroei tegen te gaan, verstevig je het oppervlak met EccoGravel platen van Tuinvisie. Vervolgens verspreid je het split gelijkmatig over het oppervlak. Een laagdikte van 5-7 centimeter zorgt voor een goede bedekking en stabiliteit.