Gratis verzending vanaf €1.500,-
Dé producent van Nederland
Jouw beste partner voor de tuin
Gratis verzending vanaf €1.500,-
Dé producent van Nederland
Jouw beste partner voor de tuin

Schellevis Oudhollands Antraciet Opsluitband 100x50x5cm

Schellevis Oudhollands Antraciet Opsluitband 100x50x5cm

Totaalprijs
30,90 30,90 per stuk
Stuk
Nog maar 78 op voorraad.
Levertijd na 3 werkdagen
Bestellingen boven € 950,- gratis bezorgd!
Productnummer: 104613
De langwerpige Schellevis® opsluitbanden kun je uitstekend gebruiken om opsluiting te creëren tussen verharding en groen. Door verharding goed op te sluiten voorkom je verzakking van de bestrating. Het gebruik van wapening zorgt ervoor dat ze ook rechtop te gebruiken zijn. Zo kun je bijvoorbeeld een verhoging of borderafzetting maken in de tuin. De Schellevis opsluitbanden zijn te herkennen aan de unieke Schellevis structuur aan de bovenkant én de zijkant met een gladde onderzijde.Daarom kun je zowel de boven- als zijkant zichtbaar plaatsen, doordat ze beide voorzien zijn van de Schellevis structuur. Deze opsluitband antraciet is 100x50x5 cm. Je kunt de Schellevis opsluitbanden ook in andere afmetingen en kleuren bestellen bij Tuinvisie.

Dankzij de unieke oud-Hollandse uitstraling en structuur zijn de opsluitingen perfect te combineren met andere producten uit het Schellevis assortiment. De combinatie van de beste natuurlijke kleur- en grondstoffen, een speciaal productieproces en Nederlands vakmanschap geeft de opsluitingen een uniek en tijdloos karakter aan jouw tuin. De Schellevis kantopsluiting kun je op verschillende plekken plaatsen, zoals bijvoorbeeld rondom het huis, op het dak, maar ook in openbare buitenruimtes. De mogelijkheden met Schellevis zijn eindeloos!

Productkenmerken
De opsluitbanden lopen taps toe (1,5 mm per zijde) en zijn niet voorzien van een vellingkant. De kantopsluiting is duurzaam geproduceerd door het gebruik van natuurlijke grond- en kleurstoffen. De opsluitbanden zijn slipvast, voorzien van wapening en bestand tegen vorst en strooizout.

Verwerkingsvoorschriften
We adviseren je om de producten met een voeg van minimaal 5 mm te plaatsen. Hoe groter het product, hoe breder de voeg met een maximum van 10 mm. Zorg daarnaast voor een mechanisch verdicht vlak zandbed met een afschot van 1 á 2% om een stabiele plaatsing te waarborgen. Tril de tegels niet af, maar gebruik bij voorkeur een rubberen hamer. Per batch is een natuurlijke variatie in kleur of structuur mogelijk. Deze variatie hangt samen met het productieproces en hoort bij het natuurlijke karakter van het product.
Pluspunten
  • Open en unieke structuur
  • Slipvast
  • Vorstbestendig
  • Voorzien van wapening

Algemeen

Materiaal Beton
Kleurfamilie Antraciet
Kleur Antraciet

Afmetingen

Volledige afmeting los product 5 x 50 x 100 cm
Breedte 5 cm
Hoogte 50 cm
Diepte 100 cm
Gewicht 54 kg

Praktische Eigenschappen en toepasbaarheid

Gebruiksgemak en Toepassingsmogelijkheden