Gratis verzending vanaf €950,-
Dé producent van Nederland
Jouw beste partner voor de tuin
Gratis verzending vanaf €950,-
Dé producent van Nederland
Jouw beste partner voor de tuin

Schellevis Oudhollands Antraciet Tegel 100x100x10cm

Schellevis Oudhollands Antraciet Tegel 100x100x10cm

m2
Stuk
Totaalprijs
84,70
84,70 per m2
Stuk
Ruim op voorraad.
Levertijd 10 werkdagen
Bestellingen boven € 950,- gratis bezorgd!
Productnummer: 202618
Kies voor terrastegels met een unieke uitstraling en leg de Schellevis tegels van Tuinvisie in je tuin. Schellevis tegels zijn te herkennen aan de unieke, open structuur. Dit maakt iedere tegel bijzonder! De oud-Hollandse structuur is zowel aan de bovenkant als de zijkant van de tegel te zien. De Schellevis tegel loopt taps toe met ongeveer 1,5 mm per zijde en is niet voorzien van een veilingkant. De betontegels zijn slipvast, vorstbestendig en geschikt voor de aanleg van een oprit. Schellevis tegels zijn in verschillende kleuren en formaten verkrijgbaar. Deze betontegel antraciet is 100x100 centimeter.

Onderhoud van Schellevis tegels
Voor het verwijderen van groene aanslag, vervuiling en/of vlekken op je tegels kun je het beste Fixs Bioreiniger gebruiken. Houd bij het sproeien minstens 30 centimeter afstand tot de tegel. Wil je de tegels schoonmaken met water uit een bron? Het water dient dan roestvrij te zijn. Houd er rekening mee dat door gebruik leefkrasjes op de tegels kunnen ontstaan. Deze krassen op de tegels zullen na verloop van tijd door belopen, gebruik, weersomstandigheden en onderhoud minder zichtbaar worden.

Het leggen van betontegels
Gebruik de Tuinvisie calculator om het aantal benodigde tegels te berekenen. Vul het aantal m² in en de Tuinvisie calculator berekent voor je hoeveel tegels nodig zijn voor jouw tuinproject. Bepaal vervolgens de voegbreedte. Een bredere voeg geeft een meer landelijke uitstraling, terwijl een smallere voeg een strakker uiterlijk creëert. Voor een goede voorbereiding is het belangrijk om te zorgen voor een vlakke en stabiele ondergrond. Houd hierbij rekening met afschot van ongeveer 1 centimeter per meter.
Pluspunten
  • Open en unieke structuur
  • Slipvast
  • Vorstbestendig

Algemeen

Materiaal Beton
Kleurfamilie Antraciet
Kleur Antra

Afmetingen

Volledige afmeting los product 100 x 10 x 100 cm
Breedte 100 cm
Hoogte 10 cm
Diepte 100 cm
Gewicht 223 kg

Praktische Eigenschappen en toepasbaarheid

Bestendigheid

Vorstbestendig
Kalkuitbloeivrij

Gebruiksgemak en Toepassingsmogelijkheden

Geschikt voor oprit