Gratis verzending vanaf €1.500,-
Dé producent van Nederland
Jouw beste partner voor de tuin
Gratis verzending vanaf €1.500,-
Dé producent van Nederland
Jouw beste partner voor de tuin

Schellevis Oudhollands Antraciet Tegel 200x50x10cm

Schellevis Oudhollands Antraciet Tegel 200x50x10cm

m2
Stuk
Totaalprijs
84,70
84,70 per m2
Stuk
Ruim op voorraad.
Levertijd 10 werkdagen
Bestellingen boven € 950,- gratis bezorgd!
Productnummer: 610131
Met unieke terrastegels geef je jouw tuin een compleet andere uitstraling. Schellevis tegels zijn een uitstekende keuze. Je kunt Schellevis tuintegels herkennen aan de open structuur. Iedere tegel is uniek dankzij het speciale productieproces! De structuur is zowel aan de zijkant als aan de bovenkant van de tegel te zien. Verder is de tegel niet voorzien van een vellingkant en lopen de tegels taps toe met ongeveer 1,5 mm per zijde. De betonnen tegels zijn slipvast en dus een goede keuze voor de aanleg van een terras. Deze antraciet betontegel is 200x50 centimeter en heeft een dikte van 10 centimeter.

Onderhoud van Schellevis tegels
Gebruik Fixs Bioreiniger voor het verwijderen van vlekken, groene aanslag en/of vervuiling op je tegels. Houd bij het sproeien tot de tegel minstens 30 centimeter afstand. Wil je de tegels schoonmaken met water uit een bron? Kies dan voor roestvrij water. Let op: er kunnen leefkrasjes ontstaan op de tegels door gebruik. Na verloop van tijd zullen deze krassen door gebruik, onderhoud, weersomstandigheden en belopen minder zichtbaar worden.

Het leggen van betontegels
Met de Tuinvisie calculator kun je het aantal benodigde tegels berekenen. Vul het aantal m² in en de calculator rekent voor je uit hoeveel tegels nodig zijn. Bepaal vervolgens de gewenste voegbreedte voor jouw terras. Een smallere voeg creëert een strakker uiterlijk, terwijl een bredere voeg een meer landelijke uitstraling geeft. Voordat je terrastegels gaat leggen, is het belangrijk om te zorgen voor een vlakke en stabiele ondergrond. Houd hierbij rekening met afschot van ongeveer 1 centimeter per meter.
Pluspunten
  • Open en unieke structuur
  • Slipvast
  • Vorstbestendig

Algemeen

Materiaal Beton
Kleurfamilie Antraciet
Kleur Antra

Afmetingen

Volledige afmeting los product 200 x 10 x 50 cm
Breedte 200 cm
Hoogte 10 cm
Diepte 50 cm
Gewicht 225 kg

Praktische Eigenschappen en toepasbaarheid

Bestendigheid

Gebruiksgemak en Toepassingsmogelijkheden